Notícies Info Notícies

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Abonos Artal reanuda sus exportaciones a Turquía
Distribueix els seus productes a través d'una empresa local

Abonaments Artal reprèn les seves exportacions a Turquia

Gustavo Bueso13/09/2005

13 de setembre de 2005

L'empresa valenciana Abonaments Artal ha reprès amb èxit les seves exportacions a Turquia després de quedar paralitzades durant uns anys per la greu crisi econòmica i política que va sofrir el país europeu. A principis d'aquest any va aconseguir un acord amb una empresa turca per distribuir els productes del seu ampli catàleg de fertilitzants.

L'empresa valenciana Abonaments Artal ha reprès amb èxit les seves exportacions a Turquia després de quedar paralitzades durant uns anys per la greu crisi econòmica i política que va sofrir el país europeu. A principis d'aquest any va aconseguir un acord amb una empresa turca per distribuir els productes del seu ampli catàleg de fertilitzants.

Fidels a la filosofia d'aquesta empresa centenària, responsables d'Abonaments Artal  van visitar recentment la capital de Turquia, Istanbul, i la ciutat d'Antalya, al sud del país, per promocionar els productes, estrènyer la relació amb els nous clients i oferir-los assessorament tècnic.

Turquia, actualment un dels mercats potencials més important del Mediterrani, és una destinació clau en l'estratègia d'expansió comercial de la signatura valenciana per tres motius: la seva extensa superfície, la importància de l'agricultura en l'economia del país i la seva proximitat amb Europa de l'Est i, sobretot, Alemanya. Els productes exportats van dirigits principalment a cultius hortícoles en hivernacles.

Fins al moment, els principals fertilitzants exportats a Turquia són el Vegeamino, aminoàcid d'origen vegetal que s'aplica en les plantes perquè superin condicions d'estrès com a pluges, calamarses o gelades, i que facilita la penetració en tractaments amb insecticides, fungicides i herbicides; Tronver, potent bioestimulante per potenciar i millorar el desenvolupament de les plantes i fruits enfortint la seva capacitat de reacció davant atacs de fongs; Fertiorgan Calci, nutrient recomanat per corregir manques de calci sent un excel·lent corrector salí; Nutriartal Quelats-R, corrector de manques de Zinc i Manganès indicat per aplicar via foliar; i Cuprotal, solució de coure en forma de quelat.

Empreses o entitats relacionades

Artal Smart Agriculture

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades