Notícies Info Notícies

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Compuestos que reducen el colesterol encontrados en el cítrico
Científics del Servei d'Investigació Agrícola (ARS), Florida

Compostos que redueixen el colesterol oposats en el cítric

HorticomNews13/09/2005

13 de setembre de 2005

Ells recentment han descobert que un compost oposat en l'oli de taronja redueix els nivells sanguinis de la proteïna responsable per la lipoproteïna de baixa densitat (LDL per les seves sigles en anglès) que és un transportador principal de colesterol.

Composts que redueixen el colesterol oposats en el cítric
Com a part d'una cerca en curs per descobrir nous usos profitosos per als subproductes del processament d'aliments, ha fet que els científics del Servei de Recerca Agrícola (ARS) s'enfoquin en el desaprofitament cítric. 



Ells recentment han descobert que un compost oposat en l'oli de taronja redueix els nivells sanguinis de la proteïna responsable per la lipoproteïna de baixa densitat (LDL per les seves sigles en anglès) que és un transportador principal de colesterol.
El químic John A. Manthey del Laboratori de Recerca de Productes Cítrics i Subtropicales mantingut per ARS en Winter Haven, la Florida, ha realitzat recerques extenses sobre els flavonoides en els subproductes de peles cítriques. Ell s'ha enfocat en els flavones polimetoxilatados, o PMFs per les seves sigles en anglès, els quals típicament ocorren en concentracions molt altes en l'oli oposat en el residu de la pela de taronja.
En la Florida, com 700.000 tones de sòlids de peles assecades són sobrants després d'esprémer com 150 milions de caixes de taronges de suc cada any, per mitjana. Molt d'aquest desaprofitament del processament ara es ven als processadors cítrics per a l'aliment del bestiar, per poca o cap guany.
La recerca de Manthey ha mostrat que PMFs redueixen els nivells sanguinis d'apoproteína B, la proteïna estructural del colesterol LDL. Massa colesterol de LDL pot lentament causar aterosclerosis, artèries obstruïdes i eventualment atacs cardíacs i apopléticos. Aquests problemes són accelerats per inflamacions cròniques i de grau baix en els gots sanguinis.
Pels últims vuit anys, Manthey ha col·laborat amb KGK Syngergize de London, Ontario, Canadà, una companyia que s'especialitza en recerques per identificar compostos que promouen la salut, amb una èmfasi particular en nutracéuticos. Algunes vegades anomenats aliments funcionals, nutracéuticos són composts químics naturals i bioactivos amb propietats medicinals o la capacitat de prevenir malalties. Nutracéuticos estan sent produïts comercialment pels sectors alimentaris i farmacèutics i els productors de suplements dietètics i herbaris.
La col·laboració original entre ARS i KGK Synergize va involucrar estudis de les propietats anti-càncer dels PMFs de cítric, però posteriorment es va expandir a incloure recerques in vitro de les capacitats dels PMFs per reduir el colesterol LDL en animals. (Alfredo Flores, USDA)

Font: www.atcitrus.com

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades