Notícies Info Notícies

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Delfan: Mayor rentabilidad en melón – U.A.A. Antonio Narro, México
Assajos - Gamma Bionutrientes i aminoàcids

Delfan: Major rendibilitat en meló – O.A.A. Antonio Narro, Mèxic

HorticomNews27/08/2005

27 d'agost de 2005

El següent assaig realitzat a Mèxic per la Universitat Autònoma Agrària Antonio Narro va avaluar l'eficàcia del producte Delfan en meló, conreat en hivernacle i en dos tipus diferents de sòls, un de textura sorrenca i un altre argilenc.

El present estudi tenia com a objectiu analitzar la influència del producte Delfan tant en les variables fisiològiques (fotosíntesis, transpiració i aprofitament de l'aigua), com a morfològiques (desenvolupament radicular i àrea foliar) del cultiu; també, determinar l'efecte sobre el rendiment i desenvolupament general del cultiu.

Els resultats de l'estudi apunten que la resposta del cultiu depèn del tipus de sòl i del moment del cicle de cultiu. No obstant això, amb l'aplicació de Delfan s'observa una tendència a incrementar tots els paràmetres anteriorment citats en tots dos tipus donis sòls, la qual cosa demostra que l'aplicació d'aquest producte promou l'activitat fisiològica, alhora que afavoreix el vigor, la resistència i el desenvolupament general del cultiu.

En la figura 1 poden observar-se les diferències significatives, en els dos tipus de sòls, entre Delfan i el testimoni quant a pes d'arrel, rendiment i nombre de fruits.

Condicions de l'assaig
• Centre d'experimentació: Universitat Autònoma Agrària Antonio Narro - Mèxic.
• Data: Setembre 2001.
• Cultiu: Meló. Híbrid Durango.
• Condicions del cultiu: Hivernacle. Dos tipus de sòls (textura sorrenca i argilenca).
• Paràmetres avaluats: Fotosíntesi. Transpiració. Ús eficient d'aigua. Pes d'arrels. Àrea foliar. Vigor. Resistència. Nombre i pes de fruits. Rendiment total.

Per a més informació: www.tradecorp.com.es

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades