Notícies Info Notícies

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a El mayor jardín de Europa de frondosas
Canneto Verd

El major jardí d'Europa de frondoses

HorticomNews06/09/2005

6 de setembre de 2005

Del 22 de setembre al 3 d'octubre tindrà lloc en Canneto sul Oglio (Mantova-Itàlia ) la segona edició de Canneto Verda, Exposició i fira sobre vivers  i el territori, arbrat a fulla caduca, tècniques, maquinària i complements per a la jardineria.

Del 22 de setembre al 3 d'octubre tindrà lloc en Canneto sul Oglio (Mantova-Itàlia ) la segona edició de Canneto Verda, Exposició i fira sobre vivers  i el territori,  arbrat a fulla caduca, tècniques, maquinària i complements per a la jardineria.

.Aquesta iniciativa sorgeix de la necessitat i de la voluntat de donar importància al sector de viverismo i té per objectius:

  • Donar visibilitat i realç a la realitat productiva dels vivers de la zona
  • Promoure el coneixement sobre aquest  territori, la seva història i tradicions
  • Involucrar a les principals empreses de vivers, de manera que sigui un  lloc de trobada cap a una integració i una convergència d'interessos

Amb motiu d'aquesta fira  el centre de Canneto es transforma  durant uns dies en una gran viver en el qual es mostra tota la producció de la zona . Paral·lelament a aquesta exposició es programen  una sèrie d'activitats tant de contingut tècnic com d'índole més lúdica.

Així mateix els vivers organitzen  visites guiades en les seves respectives empreses així com visites als dos museus de Canneto, el museu de la joguina i el museu del Viver.

Canneto sul Oglio, un petit poble de la província de Mantova, és conegut a Itàlia  i a Europa, per ser un centre molt important de producció d'arbrat de fulla caduca .En una superfície que comprèn a més de Canneto, altres pobles limítrofs com Piadena o Acquanegra, es concentren més de cent vivers de producció . Aquesta regió ha estat tradicionalment productora de plantes, subministrant moreres per a les empreses de seda del Nord d'Itàlia, així com plàtans i oms per a les carreteres ha anat evolucionant de manera que s'al costat de les espècies típiques com Sophoras, Celtis, Cercis, catalpas, s'han anat sumant les últimes varietats en arbrat ornamental .En l'actualitat es produeixen més de dues-centes varietats en aquesta zona. Així mateix en els últims anys s'està allargant la gamma cap a la producció d'arbustos en contenidor, on l'oferta de varietats és molt major.

El secret de Canneto es troba en el seu clima continental, encara que moderat, en la qualitat i estructura del seu terreny i en l'abundància d'aigua, gràcies al riu Oglio que discorre per la localitat.

Les empreses existents exporten a tota Europa, principalment a Alemanya, Bèlgica; Holanda, França, Regne Unit i Espanya.

La tendència en els últims anys, amb els avanços en el cultiu en contenidor  ha fet que augmenti el nombre d'hectàrees dedicades a la producció d'arbrat fos del sòl, amb el que s'amplia la possibilitat de plantació a  tot l'any 

Aquest esdeveniment està coorganitzat per l'Associació Canneto Verda, Centre Servizi , Assovivaio i el patrocini de l'Ajuntament de Canneto i de la província de Mantova.

Més informació : csflorovivaismo@libero.it

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades