Notícies Info Notícies

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Final K: Máxima rentabilidad en manzano – Pomology Institute Squierniewice, Polonia
Assajos - Gamma Fertilitzants líquids i foliares

Final K: Màxima rendibilitat en pomera – Pomology Institute Squierniewice, Polònia

HorticomNews02/09/2005

2 de setembre de 2005

El següent assaig realitzat a Polònia durant l'any 2003 pel centre d'investigació Pomology Institute Squierniewice tenia com a objecte avaluar l'eficàcia de Final K sobre diferents paràmetres de qualitat en el cultiu de pomera. Els resultats obtinguts van confirmar l'eficàcia del producte enfront d'altres sals, com a sulfat potásico.

El següent assaig realitzat a Polònia durant l'any 2003 pel centre d'investigació Pomology Institute Squierniewice tenia com a objecte avaluar l'eficàcia de Final K sobre diferents paràmetres de qualitat en el cultiu de pomera. Els resultats obtinguts van confirmar l'eficàcia del producte enfront d'altres sals, com a sulfat potásico.

En aquesta sèrie d'assajos es va observar un augment significatiu del 21,4% i 32% en el rendiment de les varietats Idared i, Jonagold i Ligol respectivament, tal com pot observar-se en la figura 1.

També, l'aplicació del producte va tenir un impacte positiu en la coloració, així Final K va augmentar en un 100% en Idared, 18% en Jonagold i 43% en Lligo el percentatge de fruits amb una superfície entre el 50 i 100% amb coloració vermella. En la localitat de Skieerniewice, en la varietat Idared, en tots dos assajos Final K es va mostrar superior al sulfat potásico en els dos paràmetres estudiats.

Final K presenta la màxima concentració en potassi (465 g/l), a més incorpora un agent especial antibloqueo i nitrogen en forma ureica, els quals faciliten una òptima eficàcia del producte a nivell foliar. Finalment, cal destacar la solubilitat total del producte, el qual està exempt de clorurs, sulfats i nitrogen en forma nítrica o amoniacal.

Condicions de l'assaig
• Centre d'experimentació: Pomology Institute Squierniewice - Polònia.
• Data: 2003.
• Localitats: Skierniewice i Brezna.
• Cultiu: Manzano.
• Varietats: Jonagold, Ligol i Idared.
• Paràmetres avaluats: Rendiment. Coloració.

Per a més informació: www.tradecorp.com.es

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades