Notícies Info Notícies

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Novedades en el sector del viverismo en Europa
Plantarium 2005

Novetats en el sector del viverismo a Europa

Marta F. Rebollos01/09/2005

Del 24 al 26 d'agost s'ha celebrat la 23 edició de Plantarium, fira de l'arboricultura internacional organitzada en el cor d'aquest sector a Holanda: Boskoop.
El lema d'aquesta edició ha estat: 'A la seva salut', destacant la importància d'arbres i arbustos com 'Vitamine G' (G es refereix a 'verd', en holandès) en la salut i el benestar de les persones.

Del 24 al 26 d'agost s'ha celebrat la 23 edició de Plantarium, fira de l'arboricultura internacional organitzada en el cor d'aquest sector a Holanda: Boskoop.
El lema d'aquesta edició ha estat: 'A la seva salut', destacant la importància d'arbres i arbustos com 'Vitamine G' (G es refereix a 'verd', en holandès) en la salut i el benestar de les persones.

Plantarium és tradicionalment el lloc on productors de diversos països presenten al mercat les seves col·leccions i novetats en planta de viver; aquest any no ha estat una excepció. En els 22.500 m2 d'exposició, 182 productors de països com Holanda, Bèlgica, Xina, Alemanya, França, Itàlia i Regne Unit han mostrat el seu assortiment actual i innovador: plantes de tot tipus en contenidor o test, però també conreades directament en el sòl. Els proveïdors també han estat ben representats així com els seus més innovadores tecnologies.

Novetats en Boskoop
A més de Verbascum 'Rosie', indiscutible novetat guanyadora de l'edició d'aquest any, altres tres varietats han rebut la "Medalla d'Or", mentre que 16 plantes han guanyat la "Medalla de Plata" i 17 la "Medalla de Bronze". Les guanyadores van ser seleccionades d'entre un total de 89 varietats que es presentaven al concurs de novetats.

- Or: Clematis Container Nursery, de Pruszkow, Polònia, ha guanyat dues medalles d'or amb Clematis 'Jerzy Popie3uszko' i Clematis 'Lech Wa3êsa', la primera amb flors d'un color blanc puro i un creixement robust i la segona caracteritzada per les seves enormes flors de color porpra. Hibiscus 'Mauvelous', del productor holandès Marcel van Leeuwen, comparteix les seves grans flors amb un adorable color rosat.

- Altres premis: Destaca la gran proporció de clematises guardonades en Plantarium 2005: vuit en total de les 13 guanyadores de plates i bronzes. Ronald Houtman, portaveu del jurat, assenyalava la importància de la presentació, especialment en aquesta selecció.

- Press Award: Quant als premis que atorga la premsa internacional, àmpliament representada en Plantarium, la guanyadora aquest any ha estat Stokesia laevis 'Purple Parasols, del viver holandès Kwekerij van Heesbeen, d'Haarsteeg; es tracta d'una planta robusta i resistent a les baixes temperatures hivernals, amb flors de bonics colors, de gran grandària branques vigoroses i no massa altes. L'atractiva etiqueta de la nova sèrie "Sense of Nature" de Kwekerij van Heesbeen va contribuir a la fallada del jurat.

La 24 edició de Plantarium se celebrarà en Boskoop, del 23 al 26 d'agost de 2006, tots dos inclusivament.

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades