Notícies Info Notícies

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Gama de tijeras especiales para vendimia
Destinades al professional

Gamma de tisores especials per a verema

Blanca Beñarán23/08/2005

23 d'agost de 2005

La fi de l'estiu dóna pas a l'època de verema, operació típica de recol·lecció del raïm que servirà per a l'elaboració del vi. Gla presenta la gamma de tisores especials per a verema i destinades al professional viticultor.

En arribar el mes d'octubre, els viticultores espanyols acudeixen als camps per comprovar l'estat dels fruits que han cuidat amb tanta cura. Generalment, és la primera quinzena del mes la que es reserva a la verema. No obstant això, aquesta data hauria de veure's alterada en funció de la climatologia que es doni. Així, les condicions favorables poden avançar el període de recol·lecció, de la mateixa forma que les adverses ho retarden, buscant sempre el moment òptim de maduració.

A les principals zones productores de vi, com són La Rioja i La Manxa, la tardor sol anar acompanyat de l'època de precipitacions. Les pluges són un factor perjudicial durant la verema ja que estoven la pell del raïm i faciliten l'aparició de floridura. En aquests casos, s'aconsella recol·lectar al més aviat possible.

La verema mecànica compta amb poca acceptació dins del nostre territori, especialment a les zones de major tradició vitícola, on els puristes advoquen per l'acurada recol·lecció manual. Es diu que la cura que rebin els racimos en ser recol·lectats es veurà reflectit en la qualitat del vi. Per això, Gla presenta la gamma de tisores especials per a verema, destinades al professional viticultor.

El seu cap de cort lliscant, la fulla d'acer tractat i la seva geometria especial, fan d'aquestes unes eines excel·lents per a la verema professional. Permeten un tall còmode i net, sense que rellisqui la tija, i evitant que la vinya i el fruit sofreixin danys.

Qualitat del tall, durabilitat i comoditat; les tisores Gla són ideals per realitzar treballeu-vos de recol·lecció en els quals es busqui les màximes prestacions i els millors resultats.

Per a més informació: mkt@bellota.com

Empreses o entitats relacionades

Bellota Herramientas, S.L.U.

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades