Notícies Info Notícies

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Herramientas para el cuidado del jardín
Bulbs d'estiu

Eines per a la cura del jardí

Blanca Beñarán16/08/2005

16 d'agost de 2005

Existeixen infinits bulbs d'estiu com per exemple Gladiolos, Begonias, Cabells blancs... Aquesta flors destaquen sobretot per la seva bellesa i generositat i una vegada han florit els massissos que constitueixen són veritablement impressionants.

Existeixen infinits bulbs d'estiu com per exemple Gladiolos, Begonias, Cabells blancs... Aquesta flors destaquen sobretot per la seva bellesa i generositat i una vegada han florit els massissos que constitueixen són veritablement impressionants. Els bulbs d'estiu s'han de plantar durant la primavera. Com a norma general es pot dir que els bulbs prefereixen estar exposats al sol encara que hi ha algunes poques espècies com són les Begonias, que prefereixen estar a l'ombra.

  • Preparar el sòl més o menys amb una setmana d'antelació. El principal és que es retirin totes les males herbes i per a això l'estirpador li ajudarà a desfer-se de les herbes que més es resisteixin. Aquesta eina és de fibra de vidre i destaca per la seva lleugeresa, ergonomia i reistencia.
  • Barregi la terra amb torba o sorra i afini la barreja amb l'ajuda del rasclet. Un dels errors més freqüents és la d'incorporar fem durant el període de plantació ja que  això ajuda a una proliferació de fongs en el bulb.
  • Respecte a la profunditat que s'ha de plantar els bulbs existeix una regla dins del món de jardineria que diu que el bulb ha de ser plantat a unes dues vegades i mitjana el diàmetre del bulb, així si una dalia té un diàmetre d'1 cm es deuria plantar a 2,5 cm. El plantador de bulbs mòbil de Gla, a més d'ajudar-li a aconseguir un forat perfecte per al bulb, li indicarà la profunditat del forat que hagi cavat.

Existeixen tres regles bàsiques per a la cura d'un bulb: Reg, és necessari regar-los amb freqüència; abonat, per mantenir la seva floració i cura, evitant els paràsits, limacos i caragols.

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades