Notícies Info Notícies

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a La Comisión Permanente de Intercitrus solicita a la administración que asegure la protección fitosanitaria
Cítrics

La Comissió Permanent d'Intercitrus sol·licita a l'administració que asseguri la protecció fitosanitària

HorticomNews29/07/2005

29 de juliol de 2005

La Comissió Permanent d'Intercitrus, reunida ahir dijous, ha acordat reiterar la sol·licitud a les Administracions central i autonòmiques d'assegurar convenientment la protecció fitosanitària dels cítrics.

La Comissió Permanent d'Intercitrus manifesta així la gran preocupació del sector citrícola per l'amenaça contínua que suposa l'entrada de noves plagues que afecten als cítrics i la seva posterior propagació.

Intercitrus considera imprescindible la realització d'inspeccions rigoroses i homogènies en tots els punts d'entrada de cítrics procedents d'altres països, així com una bona coordinació entre els serveis d'inspecció comunitaris, nacionals i autonòmics.


Així mateix, la Comissió Permanent d'Intercitrus ha reiterat la necessitat d'establir els canals d'informació adequats des de les diverses Administracions perquè el sector disposi d'informació sobre les inspeccions fitosanitàries realitzades i el resultat de les mateixes.

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades