Notícies Info Notícies

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Cítricos: Concluyó visita de misión de la UE a Argentina
Amb avaluació positiva

Cítrics: Va concloure visita de missió de la UE a Argentina

Horticom News28/07/2005

28 de juliol de 2005

Les autoritats del Servei Nacional de Sanitat i Qualitat Agroalimentària (SENASA) van mantenir una reunió final amb els integrants de la missió de la UE, a la seu de l'organisme, a Buenos Aires.
Els inspectors de la UE van avaluar positivament que fins al dia de la data en els ports europeus no s'hagin registrat intercepciones sanitàries als cítrics procedents de l'Argentina.

Cítrics: Va concloure visita de Missió de la UE
Les autoritats del Servei Nacional de Sanitat i Qualitat Agroalimentària (SENASA) van mantenir una reunió final amb els integrants de la missió de la UE, a Buenos Aires.


 
Va concloure avui la visita oficial de la missió de la Unió Europea a l'Argentina que va avaluar el compliment de les recomanacions i suggeriments, realitzades per l'auditoria de l'any passat, al Programa de Certificació de Fruita Fresca Cítrica que s'exporta a aquesta destinació i uns altres similars.
En un informe oral, els inspectors comunitaris van manifestar que el SENASA ha avançat en la implementació del pla d'acció proposat oportunament per l'organisme argentí per incorporar les modificacions indicades per l'auditoria de la UE que va visitar el nostre país en 2004.
Així mateix, els inspectors de la UE van avaluar positivament que fins al dia de la data en els ports europeus no s'hagin registrat intercepciones sanitàries als cítrics procedents de l'Argentina.
A més van expressar que queden temes pendents sobre els quals l'Argentina es va comprometre a enviar fonaments científics que avalen la seva interpretació referida a la possibilitat, o no, de latència del bacteri en la fruita.
Des del 17 de juliol la delegació europea, integrada per Jones Steven, Donata Moroni i Consuelo Pérez, acompanyats per funcionaris i tècnics del SENASA i provincials, va visitar localitats de Jujuy, Salta i Corrents on va auditar establiments productors, plantes d'empaquetatge, oficines locals de l'organisme sanitari i laboratoris de la xarxa oficial. També van inspeccionar el port de la Ciutat de Buenos Aires.
Segons el pla de treball en l'acabo d'un mes els auditors confeccionaran l'informe preeliminar el qual enviessin a l'Argentina perquè el SENASA contesti les observacions o recomanacions que contingui, estimant-se que cap a caps d'any la UE tindrà elaborat l'informe final, va informar l'organisme argentí en un comunicat. (Nosis)

Font: www.atcitrus.com

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades