Notícies Info Notícies

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Presentación de la Unidad Móvil de Envasado
Convocatòria de Premsa d'Abelló Boga

Presentació de la Unitat Mòbil d'Envasament

Horticom News20/07/2005

20 de juliol de 2005

Abelló Boga convida a la presentació de la Unitat Mòbil d'Envasament (UME) el 21 de juliol de 2005. La UME és la primera unitat mòbil d'envasament existent en l'Estat espanyol i neix amb la finalitat d'aportar a la indústria de processament de fruites i verdures fresques els coneixements necessaris per implementar les noves tecnologies en totes i cadascuna de les etapes de la cadena alimentària.

Convocatòria de Premsa

Ens complau convidar-te a la presentació de la Unitat Mòbil d'Envasament (UME) d'Abelló Boga. La trobada tindrà lloc dijous que ve, 21 de juliol, a les 19.00h, en les Caves Raventós i Blanc, Pl. del Roure, s/núm., de Sant Sadurní d Anoia.

A l'acte, que estarà presidit pel conseller d Agricultura, Ramaderia i Pesca de la Generalitat de Catalunya, Hble. Sr. Antoni Siurana i Zaragoza, assistiran el president d'Abelló Limiti Espanya, sr. Antoni Negre, i el director general, sr. Juan Gandia.

La UME és la primera unitat mòbil d'envasament existent en l'Estat espanyol i neix amb la finalitat d'aportar a la indústria de processament de fruites i verdures fresques els coneixements necessaris per implementar les noves tecnologies en totes i cadascuna de les etapes de la cadena alimentària. La UME, per si mateixa, permet la demostració in situ d'aquestes tecnologies.

Abelló Boga, empresa fundada en 1907, pertany al grup alemany Boga AG, capdavantera al mercat de gasos d'Europa i un dels subministradors de gasos més importants a nivell mundial. La divisió de gasos industrials i medicinals atén a més d'un milió i mitjà de clients en més de 50 països. A Espanya, Abelló Boga disposa d'11 centres de producció i envasat.

Ens agradarà molt poder saludar-te personalment.


Barcelona, 19 de juliol de 2005.


Atenció als Mitjans de comunicació:

InterMèdia GdC Tel. 93.415.76.62 / info@intermedia.es

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades