Notícies Info Notícies

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Burés Profesional, SA, primera empresa en su actividad en recibir la doble acreditación ISO de calidad y medio ambiente
'Esperem que això animi a altres empreses i tots junts potenciem el sector'

Burés Professional, SA, primera empresa en la seva activitat a rebre la doble acreditació ISO de qualitat i medi ambient

HorticomNews12/07/2005

12 de juliol de 2005

Burés Professional, S. a. és la primera i ara com ara l'única empresa en la seva activitat que disposa d'un sistema integrat de Qualitat i Medi ambient (SIG). El certificat, atorgat per BVQI, segons la norma de qualitat ISO 9001:2000 i de medi ambient ISO 14001:1996, acredita que les dues plantes de producció de Burés Professional, S. a. compleixen amb la normativa internacional.

Burés Professional, S.A. és la primera i ara com ara l'única empresa en la seva activitat que disposa d'un sistema integrat de Qualitat i Medi ambient (SIG). El certificat, atorgat per BVQI, segons la norma de qualitat ISO 9001:2000 i de medi ambient ISO 14001:1996, acredita que les dues plantes de producció de Burés Professional, S.A. -Vilablareix i Castelló d'Empúries- compleixen amb la normativa internacional. Aquest sistema de gestió integrat s'aplica al disseny, la fabricació i la comercialització de productes pel viverismo, la jardineria i l'agricultura, així com per a la secció de fabricació de biofiltros i biocombustibles.

Segons Joan Soler, director márqueting de Burés Professional, S. a., el servei al client ha estat un dels motius que ha tingut l'empresa per embarcar-se en la consecució de la certificació: “havíem detectat que els nostres clients necessitaven que tinguéssim aquesta acreditació, ja que la contractació pública la requereix, i a més és necessari garantir la qualitat”.

Burés Professional, S. a. se sent molt orgullós de ser la primera empresa de la seva activitat que l'obté. Segons Soler, “en altres sectors, com per exemple el d'automoció, és molt comuna tenir aquest tipus d'acreditacions ISO. En canvi, en el nostre sector la quantitat d'empreses que certifiquen els seus processos de qualitat i medi ambient és baix, de moment. Esperem que el fet que nosaltres l'hàgim obtingut animi a altres empreses a fer l'esforç i tots junts potenciem aquest sector”.

Per garantir-ho, Burés Professional, S. a. s'ha sotmès a estrictes controls interns i externs, alhora que s'ha dotat de la més innovadora tecnologia i l'equip humà millor preparat. Especial esment mereix l'esforç per elaborar un procés documentat per al seguiment i el mesurament del control dels impactes ambientals que puguin produir-se, a fi d'eliminar-los o minimitzar-los en la mesura del possible.


Aquest objectiu de millora es va iniciar fa tres anys amb la documentació dels processos i la contractació d'un estudi d'impacte mitjà ambiental. Segons Soler: “el primer que vam fer va ser escriure tot la que ja estàvem fent i comprometre'ns a seguir fent la nostra activitat d'acord amb aquests procediments dins d'un procés de millora contínua”..

Després de la creació d'un manual de gestió es va aconseguir la doble acreditació ISO el passat mes de març, encara que segons Soler, “la qual cosa realment ha costat més ha estat mentalizarnos de la necessitat de seguir el manual de gestió resultant de tot el procés acreditador”.

Burés Professional, S. a. està molt satisfeta de les dues acreditacions, però no descarta la cerca d'unes altres. “El camí que s'ha proposat Burés Professional, S. a. és la millora constant i això inclou buscar més certificacions. Com a empresa, en aquests moments acabem d'obtenir aquestes dues, però no descartem buscar unes altres, com per exemple, un aspecte que ens preocupa molt, que és el dels riscos laborals”, ha dit Soler.

Sobre l'empresa

Burés Professional, S. a. es dedica a la fabricació de substrats d'alta qualitat per al sector de producció ornamental, forestal, jardineria i restauració ambiental; la fabricació i comercialització de fertilitzants i productes per a l'agricultura intensiva, horticultura i jardineria. Actualment l'empresa disposa de dues seus. Una situada a Vilablareix, Girona, i una altra a Castelló d'Empúries, Figueres, i compta amb una plantilla de 40 empleats.

Empreses o entitats relacionades

Burés Profesional, S.A.

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades