Notícies Info Notícies

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a El Vegeamino, la alternativa de Abonos Artal a los aminoácidos animales, se introduce con éxito en Marruecos
El fertilitzant va ajudar a combatre les fortes gelada sofertes a l'hivern

El Vegeamino, l'alternativa d'Abonaments Artal als aminoàcids animals, s'introdueix amb èxit al Marroc

Gustavo Bueso11/07/2005

11 de juliol de 2005

Responsables de l'empresa valenciana Abonaments Artal han visitat recentment el Marroc per comprovar in situ l'excel·lent resposta que ha tingut el seu producte Vegeamino davant les fortes gelades sofertes al país magrebí durant els mesos d'hivern, en els quals es van arribar a aconseguir els set graus sota zero.

Responsables de l'empresa valenciana Abonaments Artal han visitat recentment el Marroc per comprovar in situ l'excel·lent resposta que ha tingut el seu producte Vegeamino davant les fortes gelades sofertes al país magrebí durant els mesos d'hivern, en els quals es van arribar a aconseguir els set graus sota zero. Els clients consultats es van mostrar molt satisfets amb els resultats del fertilitzant que porten aplicant als seus cultius des de fa poc més d'un any.

Vegeamino respon a una creixent demanda del mercat pels productes d'origen vegetal com a alternativa als d'origen animal, una tendència que té el seu origen en l'anomenada “crisi de les vaques boges”. Molts països, sobretot del mercat àrab, són cada vegada més poc inclinats a utilitzar aminoàcids animals per als seus cultius. Es tracta d'un bioestimulante i fertilitzant orgànic líquid de ràpida absorció que s'aplica en les plantes perquè superin condicions d'estrès com a pluges, calamarses o gelades, i a més facilita la penetració en tractaments amb insecticides, fungicides i herbicides.

el Marroc és un de les principals destinacions de les exportacions de l'empresa, gràcies a la varietat de cultius i la seva similitud  amb els de Espanya. Els responsables d'Abonaments Artal  van visitar als seus clients de Casablanca, Marrakech i Agadir, on es vénen emprant els seus fertilitzants des de fa deu anys. Aquest any s'han incrementat notablement les vendes de Fertiorgan Calci, un altre producte de l'extens catàleg de la signatura valenciana, en algunes zones del Marroc amb problemes d'alta salinitat.

Empreses o entitats relacionades

Artal Smart Agriculture

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades