Notícies Info Notícies

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Asamblea anual de Intercitrus
L'assemblea ratificarà l'elecció del nou president i òrgans de govern de l'organització

Assemblea anual d'Intercitrus

Salvador Maroto11/07/2005

11 de juliol de 2005

Demà, dimarts 12 de juliol, a partir de les 12:00 hores en segona convocatòria, Intercitrus, la Interprofessional Citrícola Espanyola, celebrarà la seva assemblea anual. Entre altres coses, l'assemblea ratificarà l'elecció del nou president i òrgans de govern de l'organització.

Demà, dimarts 12 de juliol, a partir de les 12:00 hores en segona convocatòria, Intercitrus, la Interprofessional Citrícola Espanyola, celebrarà la seva assemblea anual. Entre altres coses, l'assemblea ratificarà l'elecció del nou president i òrgans de govern de l'organització.

En prjncipio, està previst que el Conseller d'Agricultura de la Generalitat Valenciana,  Juan Cotino, clausuri l'assemblea anual d'Intercitrus cap a les 13:00 hores. A continuació,  l'actual president d'Intercitrus, Juan Vicente Safont, i el seu successor, que serà triat durant la reunió, atendran als mitjans de comunicació per fer balanç de la campanya 2004/05  i explicar alguns dels projectes de la Interprofessional de cara a la campanya 2005/06.

L'Assemblea General de la Interprofessional Citrícola Espanyola, Intercitrus, se celebrarà el dimarts, dia 12 de juliol de 2005 a les 11:30 hores en primera convocatòria i a les 12:00 hores en segona convocatòria a l'Hotel Astoria Palace, Plaza Rodrigo Botet  número 5, de la ciutat de València.

L'ordre del dia serà el següent:

1) Memòria activitats Intercitrus campanya 2004/05.
2) Ratificació acordo de modificació dels estatuts d'Intercitrus.
3) Presentació avanci dels Comptes Anuals i Liquidació de l'exercici d'Intercitrus campanya 2004/05.
4) Presentació i, si escau, aprovació del pressupost d'Intercitrus, campanya 2005/06.
5) Ratificació de vocals de l'Assemblea General, de la Comissió de Govern i de la Comissió Permanent, per a la campanya 2005/06.
6) Ratificació del nomenament del President i els cinc Vicepresidents per a la campanya 2005/06.
7) Nomenament Secretari campanya 2005/06.
8) Precs i preguntes.

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades