Notícies Info Notícies

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Horticultura y Género
Almeria, 1 de Julio de 2005.

Horticultura i Gènere

Horticom News07/07/2005

7 de juliol de 2005

S'ha iniciat un estudi finançat per FIAPA: "Horticultura i Gènere", que el seu objectiu principal és prospectar en l'àmbit de les explotacions agràries de l'horticultura protegida, l'actual situació de la dona agricultora. S'abordaran temes com: les funcions i responsabilitat laboral, la conciliació de la vida familiar i laboral, la formació i l'ús de les noves tecnologies, etc.

F.I.A.P.A., Fundació per a la Recerca Agrària de la Província d'Almeria, compte entre les seves finalitats amb la realització d'estudis que suposin un avanç en el coneixement i la millora del sistema agrari d'Almeria.

En aquest sentit, recentment s'ha iniciat un Estudi finançat per FIAPA denominat "Horticultura i Gènere" i que el seu objectiu principal és prospectar en l'àmbit de les explotacions agràries de la nostra horticultura protegida, l'actual situació de la dona agricultora. Aquest estudi s'escometrà des de diferents temàtiques com són les funcions i responsabilitat laboral, la conciliació de la vida familiar i laboral, la formació i l'ús de les noves tecnologies, entre unes altres.

L'equip tècnic que realitzarà l'Estudi Prospectiu es troba conformat per personal de FIAPA i del CIFA d'Almeria. Es compta amb la col·laboració de diferents associacions de dones rurals, amb les quals ja s'han començat contactes preliminars.

L'àmbit d'actuació de l'esmentat estudi es compon de les Comarques Camp  de Dalías i Camp de Níjar-Sota Andarax.

En el resum foto d'un grrupo de dones agricultores de COAG-Galícia realitzant visita al Centre Tecnològic de FIAPA.


Para més informació contacti amb  el Centre Tecnològic de FIAPA.


F.I.A.P.A.
Ctra. de la Platja s/n
04120   La la Canyada de Sant Urbà   ALMERIA
Telf. 950-29-19-81           Fax. 950-29-00-92
e-mail: fiapa@fiapa.es
web: www.fiapa.es

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades