Notícies Info Notícies

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Ilemo-Hardi ha participado en el 8th Workshop on Spray Application Techniques in Fruit Growing
Amb una demostració de maquinària agrícola a Castell del Remei (Lleida, Espanya)

Ilemo-Hardi ha participat en el 8th Workshop on Spray Application Techniques in Fruit Growing

Sílvia Solano06/07/2005

6 de juliol de 2005

L'empresa lleidatana Ilemo-Hardi, especialista en la fabricació de maquinària agrícola per a la protecció de cultius, ha participat en el 8th Workshop on Spray Application Techniques in Fruit Growing, un conjunt de sessions de demostració de maquinària agrícola organitzat el Centre de Mecanització Agrària de Lleida i l'Escola Superior d'Agricultura de Barcelona (ESAB).

L'empresa lleidatana Ilemo-Hardi, especialista en la fabricació de maquinària agrícola per a la protecció de cultius, ha participat en el 8th Workshop on Spray Application Techniques in Fruit Growing, un conjunt de sessions de demostració de maquinària agrícola que s'ha dut a terme en la localitat lleidatana de Castell del Remei el dijous 30 de juny, i que ha organitzat el Centre de Mecanització Agrària de Lleida i l'Escola Superior d'Agricultura de Barcelona (ESAB).

Ilemo-Hardi va demostrar les habilitats de la Mercury Jet, amb la recentment estrenada tovera de polietilè, especial per a plantacions fruiteres, i l'Arrow amb barra B30, que mostra dos sistemes diferents d'aplicació en la vinya, com és el pneumàtic i l'hidropneumàtic. Les sessions van congregar a 100 participants de tot el món, entre experts i investigadors, que van presentar els seus últims treballs i resultats al món de la protecció de cultius, especialment plantacions fruiteres en palmeta i vinya.



Christian Prosch, cap de producte d'Ilemo-Hardi, va anar l'encarregat de presentar les màquines d'aquesta empresa lleidatana, juntament amb Jaume Ferrer, representant del departament de servei tècnic, i Josep Maria Lanuza, representant del departament comercial.

Els cultius fruiters i de vinya es troben àmpliament estesos i sovint precisen d'aplicacions fitosanitàries. Les noves exigències mediambientals i de seguretat es desenvolupen com a conseqüència d'una major preocupació pública sobre el risc de l'ús dels productes fitosanitaris.



És per això que cada vegada és més important la recerca pensada a millorar l'eficiència de les aplicacions. En aquest sentit, Ilemo-Hardi desenvolupa noves tècniques que mantenen, al mateix temps, l'eficàcia necessària per a una producció sostenible.

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades