Notícies Info Notícies

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Ingeser asiste a la presentación de Eserline
Planta de ionització per electrons d'alta tecnologia a Sevilla

Ingeser vas agafar a la presentació d'Eserline

Horticom News06/07/2005

6 de juliol de 2005

El passat 23 de juny va ser presentat en el municipi de Villanueva i Mines (Sevilla) el projecte de la nova planta de ionització per electrons, de l'empresa Electron Service Line, S. L. (Eserline), projecte que està sent desenvolupat per l'empresa d'Enginyeria i Consultoria Ingeser i les obres de la qual començaran pròximament.

El passat 23 de juny va ser presentat en el municipi de Villanueva i Mines (Sevilla) el projecte de la nova planta de ionització per electrons, de l'empresa Electron Service Line, S. L. (Eserline), projecte que està sent desenvolupat per l'empresa d'Enginyeria i Consultoria Ingeser i les obres de la qual començaran pròximament.

L'objectiu de la reunió, presidida per l'alcaldessa del municipi Mª José Cervantes Medina, i per José Ignacio Martín Galán i Ángela Villareal, respectivament director general i directora comercial d'ESERLINE, va ser presentar les característiques de la nova planta, els seus aspectes més rellevants, així com la seva repercussió en el desenvolupament industrial del municipi.

A l'acte van assistir també, Ángel Rodríguez de la Borbolla, president d'ESERLINE, juntament amb  Luís Teógenes Ruiz, conseller delegat, així com representants d'INGESER, d'Andalusia i Madrid.

La noves instal·lacions dissenyades per INGESER, tindran una superfície d'uns 7.555 m2, construïts en una sola planta que albergarà quatre acceleradors d'electrons, que una vegada instal·lats en línia equivaldran a una potència total de 120\1kW\2  situats en dues cel·les independents i autònomes, preparades perquè tots els productes siguin ionitzats en una sola passada i a gran velocitat. Explicarà a més amb dependències per a recepció, preparació del producte per al tractament i expedició de mercaderia, oficines, laboratori, arxiu, condícies i zona de descans per a camioners, espais previstos per ser refrigerats en el futur, etc. La inversió total d'aquest projecte és de l'ordre de 12 milions d'euros.

La ionització per electrons és un mètode d'esterilització eficaç i net, que empra exclusivament energia elèctrica i té interessants aplicacions en sectors com el metge-farmacèutic, el cosmètic i el veterinari, en el de tot tipus d'envasos i higienizat d'aliments, a més de la desinsectació de multitud de productes.

També és utilitzat pels seus efectes físic-químics sobre determinats materials, com per exemple en el reticulat de cables i canonades o la millora de les propietats de determinats teixits, i polímers en general, principalment els utilitzats en la indústria d'automoció o aeronàutica.

Una altra aplicació és l'eliminació dels fongs en els suros  per a la prevenció de la contaminació del vi per tricloroanisoles (TCA), l'esterilització de les safates de poliestirè expandit, utilitzades en els semilleros permetent la seva reutilització, tractament que ja es realitza en alguns països com Holanda, l'eliminació del corc en la fusta,  tractament de tot tipus de residus, inclosos els hospitalaris, per a la seva desactivació, etc.

 

Grup ingeser
Ingenieria i consultoria
Experiència: 30 anys en el sector
Equip humà: 65 persones
Ambito: nacional i internacional
Especialitat:  indústria  alimentària
Uns altres:sectors: farmàcia, químic, immobiliari, distribució, automoció,  indústria en general.
Serveis: -desenvolupament integral de projectes, assessorament en la contractació i direcció facultativa , legalitzacions i subvencions. Millora de mètodes i temps, estudis econòmics i de viabilitat; valoració d'actius
 www.ingeser.es

Sonsoles osset
Ingeser-area desenvolupo
Movil 620 85 82 08 telf. 91 357 20 71-  fax 91 307 80 06
C/mizar 3 - 28023 madrid  e-mail: comercial@ingeser.es

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades