Notícies Info Notícies

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a 'Mejor innovación e inversión tecnológica'
La Sat Durán premiada en la categoria d'empresa Agroalimentària

'Millor innovació i inversió tecnològica'

HorticomNews05/07/2005

5 de juliol de 2005

El Grup Durán, constituït per diverses empreses hortofrutícolas i amb seu a Mazarrón (Múrcia), ha estat guardonat dins dels III Premis de Qualitat Agroalimentària de la Regió de Múrcia, organitzats per la Conselleria d'Agricultura i Aigua, en la categoria d'empresa Agroalimentària, en la submodalidad de “Millor innovació i inversió tecnològica”.


El Grup Durán, constituït per diverses empreses hortofrutícolas i amb seu a Mazarrón (Múrcia), ha estat guardonat dins dels III Premis de Qualitat Agroalimentària de la Regió de Múrcia, organitzats per la Conselleria d'Agricultura i Aigua, en la categoria d'empresa Agroalimentària, en la submodalidad de “Millor innovació i inversió tecnològica”.

Aquest premi ha estat atorgat pel disseny propi d'hivernacles d'alta tecnologia, que permeten millorar les condicions climàtiques del cultiu de tomàquet. Una labor que es complementa amb l'ús d'aigües termals en època hivernal, la qual cosa suposa un estalvi energètic i una menor contaminació ambiental. Al mateix temps, també es premia la reutilització d'aigua de drenatge i fertilitzants que permeten un estalvi considerable de tots dos, mitjançant un innovador sistema de reg en hidroponía.

El Grup Durán disposa d'una producció d'1.000 Has. i un volum de comercialització de 90.000 t. de productes hortofrutícolas, exportant-se els mateixos a la Unió Europea, els Països de l'Est i els Estats Units.

Segons ha explicat el President del Grup Durán, D. Miguel Durán Granados, “per a nosaltres la concessió d'aquest premi suposa una gran satisfacció i, especialment, el reconeixement a una labor que venim desenvolupant en Durán basada a produir productes hortofrutícolas amb les últimes tecnologies dins d'un marc basat a aconseguir majors nivells de competitivitat i dinamisme empresarial”.

A més, el màxim responsable de Durán apunta que “amb guardons d'aquestes característiques també valora la filosofia empresarial del nostre grup que sempre s'ha basat a produir amb la màxima qualitat els nostres productes, el respecte al medi ambient, la seguretat agroalimentària respecte al consumidor i per la seva alta responsabilitat amb els seus treballadors”.

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades