Notícies Info Notícies

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Grodan Classic
Inclou una nova taula que satisfà a les necessitats d'un segment de productors exigents

Grodan Classic

Maria Luisa Vique05/07/2005

5 de juliol de 2005

Grodan en el seu compromís permanent amb l'agricultura d'Almeria ha desenvolupat el nou sistema de cultiu Grodan Classic que garanteix la major rendibilitat per a l'agricultor. La innovació constant de Grodan assegura que l'agricultor sempre va a obtenir productes avançats a les necessitats del mercat quant a qualitat i producció.

Característiques del nou sistema de cultiu

Grodan en el seu compromís permanent amb l'agricultura d'Almeria ha desenvolupat el nou sistema de cultiu Grodan Classic que garanteix la major rendibilitat per a l'agricultor.

La innovació constant de Grodan assegura que l'agricultor sempre va a obtenir productes avançats a les necessitats del mercat quant a qualitat i producció.

Grodan Classic és un paquet compost per assessorament, substrat adaptat a les condicions del mercat espanyol i eines de maneig de cultiu que aconsegueix una major qualitat de fruit i un volum major de producció.

La nova taula que compon el paquet es caracteritza per tenir una densitat molt alta i un diàmetre de fibra molt gruixut. Els avantatges són una elevada capacitat de restauració, gran durabilitat, major poder enraizante i un maneig molt senzill.

La taula Grodan Classic té un 20 % més de ventilació que la resta de les taules per aconseguir un excel·lent desenvolupament radicular. Les mesures en les quals la taula està disponible són 100 x 20 x10, 100 x 15 x 10 i 100 x 20 x 7,5. La taula està indicada per a tot tipus de cultiu.

L'assessorament inclòs en el sistema es duu a terme pel personal tècnic de Grodan que està al seu torn recolzat pel coneixement de Substratus, l'empresa d'assessorament a nivell mundial i que forma part del Grup Grodan.

Grodan, a través de les eines de maneig que formen part del sistema, proporciona el nivell de tecnologia necessari per mesurar i controlar el que succeeix dins del cultiu, indispensables per a l'èxit del cultiu hidropònic.

El sistema es tanca eliminant el substrat usat amb el menor impacte per al medi ambient. D'aquesta forma, Grodan es fa càrrec de la llana al final del cultiu i mitjançant el Bo Verd assumeix el cost de rebutjar les taules usades.

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades