Notícies Info Notícies

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a UE: Lanzan campaña de promoción de cítricos
AgroFair, empresa holandesa de fruita tropical orgànica promociona els seus cítrics ecològics

UE: Llancen campanya de promoció de cítrics

Horticom News30/06/2005

30 de juny de 2005

Els primers vaixells amb productes ecològics procedents de Sud-àfrica i Argentina arribaran en les properes setmanes, amb la intenció d'àmplia i i millorar el mercat de comerç just de fruita orgànica a Europa.
D'aquesta forma, l'empresa assegura als treballadors argentins i sud-africans el pagament de 'un preu just' en l'adquisició dels productes conreats amb mètodes ecològics.

UE: Llancen campanya de promoció de cítrics "organicos"
L'empresa holandesa de distribució de fruita tropical orgànica mitjançant comerç just, AgroFair, ha llançat una nova campanya per promocionar els cítrics obtinguts de manera ecològica al mercat europeu sota la marca 'Oké', segons informa la companyia en nota de premsa.

Els primers vaixells amb productes ecològics procedents de Sud-àfrica i Argentina arribaran en les properes setmanes, amb la intenció d'àmplia i i millorar el mercat de comerç just de fruita orgànica a Europa.
D'aquesta forma, l'empresa assegura als treballadors argentins i sud-africans el pagament de 'un preu just' en l'adquisició dels productes conreats amb mètodes ecològics i amb la seva venda dota d'una cosina addicional de comerç just als productes que serà després utilitzada en projectes socials i mediambientals.


Els agricultors dedicats a l'exportació d'aquests productes ocupen el 50% de la representació en les reunions d'accionistes i del consell de la companyia holandesa, segons recorda la marca.
L'empresa de fruita sud-africana 'Zebediela' proveirà al mercat europeu amb taronges de la marca Oké amb 'millor qualitat i sabor', segons va indicar el representant de cítrics d'AgroFair, Martijn van És.


La marca està ajudant a 'Zebediela' en la formació dels agricultors com a eix central del pla 'Black Economic Empowerment' que té com a objectiu el suport a l'agricultura. Així mateix, l'empresa està treballant en altres focus d'acció, com el subministrament d'ajuda econòmica, enviant medicines i fomentant l'educació en la lluita contra la sida en països africans.


A més, compta amb plans de reubicació de l'escola de la plantació africana de Lehiasedi a una zona més propera, ja que 'els nens han de recórrer llargues distàncies a peu per arribar a classe'.
Les taronges ecològiques procedents de Sud-àfrica ja estan disponibles en els establiments i les valencianes i argentines ho estaran el proper mes de juliol, segons assenyala AgroFair. Les taronges importades de les plantacions d'aquestes plantacions, com Agrosol, Frumapé i La Magdalena, expliquen totes amb els certificats de l'Organització d'Etiquetaje de Comerç Just (FLO). (Europa Press)

Font:  http://www.atcitrus.com

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades