Notícies Info Notícies

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Soldadora automática de bolsas de malla
GirBagger

Soldadora automàtica de borses de malla

Horticom News29/06/2005

29 de juny de 2005

La soldadora automàtica de borses de malla, batejada com GirBagger del Grup Giró confecciona diferents models de borses (Girplus, Girsac i Ultrabag, entre altres) amb possibilitat de rosteix ergonòmica de transport i l'ús de films registrats en tots els envasos amb major o menor espai per a la comunicació.

El Grup Giró presenta a Sevilla l'envasadora de malla GirBagger


 
La soldadora automàtica de borses de malla, batejada com GirBagger del Grup Giró confecciona diferents models de borses (Girplus, Girsac i Ultrabag, entre altres) amb possibilitat de rosteix ergonòmica de transport i l'ús de films registrats en tots els envasos amb major o menor espai per a la comunicació.

Segons els responsables del Grup Giró, empresa amb més de 45 anys d'experiència en fabricació i comercialització de maquinària per al sector hortofrutícola, aquesta nova màquina és la més productiva que existeix actualment al mercat i la seva versatilitat permet realitzar diferents tipus d'envàs segons les tendències i necessitats dels clients. A més, ha estat especialment dissenyada perquè pugui ser actualitzada en el futur incorporant noves aplicacions sense necessitat de canviar la màquina.

El grup Giró ha tingut molt en compte al sector citrícola en la fabricació d'aquesta envasadora ja que, tant la mandarina com la taronja o la llimona són productes de gran qualitat a Espanya que requereixen un acurat tracte en el procés d'envasament. Per això han dissenyat una màquina que causarà el menor dany possible a la fruita durant la seva manipulació.

Altra de les prestacions de la nova màquina és l'etiquetatge per transferència.

Nota extreta de www.revistamercados.com

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades