Notícies Info Notícies

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Máquinas y accesorios para cerrar sacos
Newlong

Màquines i accessoris per tancar sacs

Horticom News14/06/2005

14 de juny de 2005

Els equips de cosit Newlong es caracteritzen per la seva consistència i durabilitat. Milers d'equips portàtils tanquen milions de sacs sense descans. Els equips de cosit Newlong precisen un mínim manteniment i la utilització de recanvis originals garanteixen el perfecte funcionament per molts anys. www.hicusa.com

Els equips de cosit Newlong es caracteritzen per la seva consistència i durabilitat. Milers d'equips portàtils tanquen milions de sacs sense descans. Els equips de cosit Newlong precisen un mínim manteniment i la utilització de recanvis originals garanteixen el perfecte funcionament per molts anys.


Ara Tecnoplus a desenvolupat un Tren de Cosit complet amb capçal Newlong per a envasament en automàtic. Aquest equip es caracteritza per la fiabilitat de Newlong a preus competitius.

El Lubrificant Sèrie 3000 d'Hicusa és un oli mineral blanc qualitat medicinal, fabricat a partir d'olis altament refinats i totalment exempts de components aromàtics, color, sabor i olor.
El Lubrificant SÈRIE 3000 d'Hicusa compleix amb tots els requeriments tècnics, legals i sanitaris que exigeixen les Directives de l'O.I.
Per a Equips de Cosit Industrial d'Alt Rendiment el Lubrificant SÈRIE 3000 d'Hicusa és l'aliat perfecte, ja que ajuda a perllongar la vida de la màquina evitant avaries costoses i trastorns quan més es necessita l'Equip. És el Lubircante Ideal pels quals prefereixen no córrer riscos amb el seu maquinaria.el Fil Especial de Tancar Sacs Tecnofil es caracteritza per la seva resistència en ser 100% Polièster i per la seva rendibilitat ja que una bobina conté un nombre molt superior de metres.


Tant en màquines de cosit manual com en trens de cosit d'alta velocitat Tecnofil respon per dures que siguin les condicions.
La versió parafinada permet que les cosidores treballin a alta velocitat sense trencaments ni enganxis el que es tradueix en màxima productivitat.
Els nostres Tècnics Comercials li assessoren sobre el Fil més convenient per al seu equip i aplicació mentre que el nostre Servei Tècnic s'encarrega, com ja ha fet amb centenars de clients, d'adaptar les tensions del seu tren de cosit perquè Tecnofil treballi sense descans. Per això el Fil de Tancar Sacs Tecnofil és el Fil més Rendible i Fiable.

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades