Notícies Info Notícies

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Una de cada tres plantas de hogares particulares en España se secó durante las pasadas vacaciones de verano
Segons un estudi realitzat per Laboratoris Diet Esthetic, la situació tornarà a reproduir-se durant aquest estiu

Una de cada tres plantes de llars particulars a Espanya es va assecar durant les passades vacances d'estiu

Charo Onieva13/06/2005

13 de juny de 2005

La companyia espanyola Laboratoris Diet Esthetic, especialitzada en l'elaboració de productes fitosanitaris, ha fet un estudi per conèixer quin va ser el comportament que les plantes de les llars particulars espanyols van tenir al llarg de les passades vacances d'estiu de 2004 i quins les mesures de correcció que els usuaris tenen previst realitzar davant les vacances de 2005.

La companyia espanyola Laboratoris Diet Esthetic, especialitzada en l'elaboració de productes fitosanitaris, ha fet un estudi per conèixer quin va ser el comportament que les plantes (tant d'interior com d'exterior) de les llars particulars espanyols van tenir al llarg de les passades vacances d'estiu de 2004 i quins les mesures de correcció que els usuaris tenen previst realitzar davant les vacances de 2005. L'estudi ha estat realitzat a peu d'establiments relacionats (de forma més o menys directa) amb la cura de les plantes, incloent gardens, centres de jardineria, tendes de bricolatge i grans superfícies.

Les mostres han estat preses de manera aleatòria fins a cobrir un univers d'1.200 persones que van passar almenys dues setmanes ininterrompudes de vacances durant el període comprès entre l'1 de juliol al 31 d'agost de 2004, desenvolupant-se al llarg de dues onades realitzades durant els passats dies 6 i 7 de maig i 13 i 14 de maig. L'estudi se centra exclusivament en llars que tenen tiestos i jardineres en cases i apartaments, descartant-se habitants de xalets o habitatges amb jardins dotats de diferents sistemes de reg.

Entre les principals conclusions de l'estudi figuren les següents:

  • Una de cada tres plantes de llars particulars es va assecar durant les passades vacances de l'estiu de 2004 com a conseqüència directa de la seva falta d'atenció per part dels propietaris. La tipologia de plantes inclou tant d'exterior com d'interior, sense que existeixen diferències significatives entre una i una altra classe. El 95 per cent d'els qui es troben en aquesta situació declaren que no prendran mesures de correcció davant les properes vacances d'estiu de 2005.
  • El 60 per cent de les persones enquestades van encomanar la cura de les seves plantes a persones del seu entorn, fonamentalment familiars, veïns i amics. Aquest percentatge es manté invariable quant a declaració d'intencions de cara a l'estiu de 2005.
  • El 30 per cent de les persones entrevistades no va aplicar cap classe de remei a les seves plantes casolanes a l'estiu de 2004 i tampoc pensa fer-ho davant les properes vacances. Al voltant de la meitat de les plantes d'aquest segment es van assecar durant l'estiu de 2004.
  • El 10 per cent dels enquestats va utilitzar a l'estiu de 2004 remeis casolans (com col·locar ampolles d'aigua en els tiestos i jardineres) encara que dues de cada tres reconeix que no van anar suficientment eficaces en tots els casos. Una de cada deu persones enquadrades en aquest segment afirma que no utilitzarà remeis casolans per a aquest proper estiu.
  • El 53 per cent dels enquestats reconeix no tenir una idea exacta de si les seves plantes s'adapten o no al clima de la seva ciutat.
  • El 87 per cent dels entrevistats va admetre que amb anterioritat als mesos d'estiu de 2004 no va realitzar cap classe de tasca de sanejament de les plantes (incloent conceptes com llevar les males herbes, birbar, abonar, podar…). Nou de cada deu persones pertanyent a aquest segment reconeix que tampoc ho farà davant l'estiu de 2005.

L'estudi realitzat per Laboratoris Diet Esthetic s'emmarca dins del projecte de recerca i desenvolupament del seu producte biofitológico Mini HappyPlants. Es tracta d'un producte per a la cura i conservació de les plantes que permet mantenir-les en perfecte estat durant 30 dies sense necessitat de regar-les ni abonar-les en un envàs termosellado de tan sols 125 mil·lilitres. Està concebut per a la cura ocasional de plantes d'interior i exterior, en períodes d'absències perllongades i vacances, així com per al seu ús continuat en la llar, oficines, hotels, bancs, etc. El seu desenvolupament ha suposat una inversió de 600.000 euros, dins d'un projecte en el qual han intervingut dotze persones i al que s'han dedicat dos anys de recerca.

Aquest producte ha obtingut recentment el guardó al Millor Producte Senar Food de la fira de la PLMA (Private Label Manufacters Association) d'Amsterdam 2005, en competència amb 2.600 fabricants procedents de 60 països de tot el món. La fira de la PLMA congrega el més important d'El Mundo de la Marca del distribuïdor, atraient a visitants que representen als principals hipermercats, supermercats, tendes de descompte, grans magatzems, drugstores, majoristes, importadors i exportadors. Tots ells busquen els millors productes per procedir a la seva posterior distribució entre clients de tot el món.

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades