Notícies Info Notícies

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a La feria de las aplicaciones técnicas de los materiales téxtiles prepara su tercera edición
Aplimatec

La fira de les aplicacions tècniques dels materials téxtiles prepara la seva tercera edició

Guadalupe Tena13/06/2005

13 de juny de 2005

La Fira Internacional d'Aplicacions Tècniques dels Materials Tèxtils, ApliMatec, celebrarà la seva tercera edició del 23 al 25 de maig de 2006. ApliMatec és un certamen on es presenta la més alta tecnologia en fibres, materials tèxtils, composites i la seva aplicació a tots els camps productius.

La Fira Internacional d'Aplicacions Tècniques dels Materials Tèxtils, ApliMatec, celebrarà la seva tercera edició del 23 al 25 de maig de 2006. ApliMatec és un certamen on es presenta la més alta tecnologia en fibres, materials tèxtils, composites i la seva aplicació a tots els camps productius.

ApliMatec és una fira on la innovació adquireix la seva màxima expressió com a eina de competitivitat. En ella s'exposen els resultats de R+D de la indústria tèxtil i les aplicacions a totes les activitats productives.

ApliMatec es configura com una fira oportunitat per al sector tèxtil tradicional, impulsant noves aplicacions dels materials tèxtils.

Els productes tèxtils han ampliat el seu camp d'aplicació molt més allà de la confecció o els tèxtils domèstics. El R+D tant en materials com en processos han permès desenvolupar productes d'alta resistència, lleugeresa, flexibilitat, amb noves propietats que incorpora un elevat valor afegit.

Aquests nous tèxtils s'apliquen en agricultura i pesca; indústries d'automoció i aeronàutica, construcció, transport, medicina, esports, arquitectura, obra pública, medi ambient, protecció personal i vestuari.

Les noves fibres tèxtils i el seu procés d'elaboració permeten aplicacions impensables fins fa poc temps. Els tèxtils tècnics s'han convertit per a la indústria tèxtil tradicional en un avantatge competitiu en un mercat globalitzat.

La importància dels tèxtils tècnics es reflecteix en l'augment que la seva producció ha tingut als països més industrialitzats. Només a Espanya el passat any el 21% del total de la producció tèxtil va ser per a ús tècnic, per un valor benvolgut de 2.700 milions d'euros.

ApliMatec s'estructura en dues grans àrees d'exposició: Matex abasta matèries primeres, semielaborados i materials compostos, juntament amb maquinària i processos. Aplitec exposa els tèxtils d'ús tècnic per a tots els sectors d'aplicació. En aquesta zona poden veure's els usos més avantguardistes dels tèxtils més innovadors. Productes que sorprenen pels atributs d'utilització que presenten de durabilitat, resistència als elements, flexibilitat ...

En la seva última edició, ApliMatec va rebre a més de 3.500 visitants professionals, dels quals un 46% van ser estrangers.

La fira, de caràcter biennal, convoca simultàniament l'III Congrés ApliMatec que s'estructura entorn de vuit fòrums de debat sobre els assumptes que susciten més interès en R+D de la indústria tèxtil. Els corrents d'investigació; les necessitats de la indústria utilizadora de materials tèxtils d'alta tecnologia; la demanda d'un mercat de creixent exigència o les relacions entre innovació, universitat i empresa, seran alguns dels grans temes que analitzarà el Congrés.

Així mateix es convoquen els III Premis ApliMatec per reconèixer l'aportació de persones, equips investigadors o empreses en el desenvolupament de nova matèries tèxtils i les seves aplicacions tècniques.

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades