Notícies Info Notícies

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a El Salón internacional de la piscina de Fira Barcelona incorpora 150 nuevas empresas en su próxima edición
Les empreses de piscines i el seu equipament aposten per Barcelona com a centre internacional de promoció del sector

El Saló internacional de la piscina de Fira Barcelona incorpora 150 noves empreses en la seva propera edició

Carmen Mier - Sandra Pérez10/06/2005

10 de juny de 2005

150 empreses del sector de piscines i el seu equipament participaran per primera vegada en Piscina BCN, el Saló Internacional de la Piscina que organitza Fira de Barcelona, que celebrarà la seva setena edició del 5 al 8 d'octubre en els pavellons 1 i 2  del recinte firal de Gran Via.

150 empreses del sector de piscines i el seu equipament participaran per primera vegada en Piscina BCN, el Saló Internacional de la Piscina que organitza Fira de Barcelona, que celebrarà la seva setena edició del 5 al 8 d'octubre en els pavellons 1 i 2  del recinte firal de Gran Via.  

A quatre mesos de la celebració del saló, les xifres de participació i de superfície contractada registren importants increments pel que fa a l'anterior convocatòria celebrada en el 2003, confirmant-se la decisiva aposta del sector per Barcelona com a plaça de promoció internacional.

L'espectacular evolució que aquest certamen ve registrant des de la seva primera convocatòria, celebrada l'any 1994, i especialment en aquesta edició, confirma el gran dinamisme que realitzen les empreses espanyoles especialitzades en fabricació de piscines i tot tipus de productes complementaris en els últims anys. El nostre país constitueix el segon comprat de piscines més important d'Europa, després de França, i les empreses espanyoles han adquirit un alt grau de reconeixement i prestigi mundial.

A data 6 de juny, la xifra d'expositors és de 401, enfront dels 366 expositors totals de l'anterior convocatòria, i la superfície contractada de 27.500 m2, quan en l'anterior edició la superfície total va ser de 21.585 m2.

Encara que es preveu que el ritme de contractació de stands es ralenteixi en els propers mesos d'estiu, els organitzadors indiquen que el creixement del saló, respecte a la seva anterior convocatòria, podria ser d'un 15% quant a xifra d'expositors, i d'un 35% en superfície contractada.

Més empreses estrangeres que espanyoles

L'elevada participació d'empreses estrangeres en el Saló Internacional de la Piscina ha estat una altra constant en totes les seves edicions. Si en la passada convocatòria la participació estrangera va ser de 190 empreses, aquest any, a data 6 de juny, la participació estrangera és de 206 empreses, enfront de 195 signatures nacionals. Aquesta xifra podria veure's incrementada en els propers mesos.

Les empreses estrangeres procedeixen de 27 països, quatre d'ells presents per primera vegada en el saló: Mèxic, Polònia, Suïssa i Taiwan. La resta de països són: Alemanya, Austràlia, Àustria, Bèlgica, Brasil, Canadà, Xina, EUA, França, Grècia, Holanda, Hong Kong, Israel, Itàlia, Japó, Portugal, Regne Unit, República Txeca, Romania, Rússia, Sud-àfrica, Suècia i Turquia.

Independentment dels expositors estrangers que participen en el saló amb stand propi, Piscina BCN explica també amb quatre pavellons internacionals: França (15 empreses); Regne Unit (10 empreses); EUA (12 empreses) i Austràlia (8 empreses).

Tota l'oferta del sector

L'oferta de Piscina BCN està organitzada en 17 sectors especialitzats entre els quals destaquen, per xifra d'empreses expositores, Piscines; Spas i Banyeres Hidroterápicas; Depuració (filtres i bombes); i Tractament Físic i Químic de l'Aigua. El total d'expositors és de 401.

20.000 visitants a la recerca de novetats

Piscina BCN va ser visitat per 18.087 professionals en la seva anterior convocatòria, 5.868 dels quals van ser procedents de l'estranger. Els resultats de les campanyes de promoció realitzades per a aquesta nova edició apunten que aquesta xifra podria veure's augmentada prop d'un 10%, arribant a una xifra de 20.000 visitants, aproximadament.

El 75% dels visitants del saló –segons les enquestes realitzades pels organitzadors--, indiquen que conèixer les novetats del mercat és un dels grans objectius que veuen compliments en el saló de Barcelona. A més, des de la passada convocatòria, Piscina BCN compta amb un espai exclusiu de demostracions on es presenten nous productes que el comprador potencial pot testar in situ.

La zona de demostracions és també l'escenari on se celebren diferents jornades tècniques obertes a expositors i visitants professionals i que compten amb la col·laboració de FAPS (Federació d'Associacions de Fabricants d'Equips, Constructors i Tècnics de Piscines).

Tots els expositors del saló participen en els Premis Piscina 2005 a la Innovació Tecnològica, el veredicte de la qual i lliurament de premis tindrà lloc en un acte que se celebrarà en el transcurs del certamen. El jurat està configurat per periodistes nacionals i estrangers especialitzats en el sector.

El Saló Internacional de la Piscina és un certamen de Fira de Barcelona, l'entitat organitzadora de salons de caràcter industrial i professional capdavanter a Espanya i una de les quatre primeres d'Europa en nombre d'esdeveniments.

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades