Notícies Info Notícies

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Laboratorios Diet Esthetic obtiene el Premio de la PLMA de Amsterdam al Mejor Producto Non-Food por Mini HappyPlants
El producte ha estat seleccionat entre més de 2.600 stands de fabricants de 60 països

Laboratoris Diet Esthetic obté el Premi de la PLMA d'Amsterdam al Millor Producte Senar-Food per Mini HappyPlants

Charo Onieva30/05/2005

30 de maig de 2005

La companyia espanyola Laboratoris Diet Esthetic ha estat guardonada per la PLMA amb el Premi al Millor Producte Senar-Food de la fira d'Amsterdam 2005, per Mini HappyPlants. El producte, que permet mantenir les plantes en perfecte estat sense regar-les ni abonar-les durant 30 dies, ha estat seleccionat entre més de 2.600 stands de fabricants de 60 països.

La companyia espanyola Laboratoris Diet Esthetic, especialitzats en l'elaboració de productes de cosmètica, dietètica, veterinària i fitosanitaris, ha estat guardonada per la PLMA (Private Label Manufacters Association) amb el Premi al Millor Producte Senar-Food de la fira d'Amsterdam 2005.

La fira de la PLMA d'Amsterdam, que s'ha celebrat durant els dies 24 i 25 de maig, ha congregat el més important d'El Mundo de la Marca del distribuïdor, incloent més de 2.600 stands, fabricadors de 60 països i 30 pavellons nacionals i regionals. Aquesta fira ha atret a visitants que representen als principals hipermercats, supermercats, tendes de descompte, grans magatzems, drugstores, majoristes, importadors i exportadors. Tots ells busquen els millors productes per procedir a la seva posterior distribució entre clients de tot el món.

Implementat al seu Centre de R+D+I, Mini HappyPlants és un producte per a la cura i conservació de les plantes que permet mantenir-les en perfecte estat durant 30 dies sense necessitat de regar-les ni abonar-les en un envàs termosellado de tan sols 125 mil·lilitres. Està concebut per a la cura ocasional de plantes d'interior i exterior, en períodes d'absències perllongades i vacances, així com per al seu ús continuat en la llar, oficines, hotels, bancs, etc. El seu desenvolupament ha suposat una inversió de 600.000 euros, dins d'un projecte en el qual han intervingut dotze persones i al que s'han dedicat dos anys de recerca.

La transcendència del Premi PLMA és de tal magnitud que els responsables de Laboratoris Diet Esthetic preveuen una producció anual de cinc milions d'unitats del producte. D'elles, s'estima que 1,7 milions d'unitats correspondran al mercat espanyol (on es comercialitzarà a través de grans superfícies, hipermercats, gasolineres, tendes de bricolatge, ferreteries, gardens i centres de jardineria) i 3,3 milions al mercat internacional a través d'acords amb distribuïdors i importadors, alguns dels quals han estat tancats en aquesta edició de la PLMA d'Amsterdam 2005.

Entre els motius pels quals el jurat de la PLMA Amsterdam 2005 ha atorgat a Mini HappyPlants aquest guardó figuren:

  • El caràcter innovador del producte, ja que no hi ha cap de les seves característiques a tot el món.
  • El respecte que mostra a l'entorn mediambiental i la seva capacitat per fomentar l'estalvi d'un ben tan escàs en molts països com és l'aigua. El producte està compost per aigua i nutrients en forma gelatinosa de lent alliberament que es converteixen gradualment en líquid en entrar en contacte amb l'activitat microbiològica natural del sòl. L'aigua, els nutrients i la pròpia cel·lulosa que allibera de forma gradual és cent per cent utilitzable per les arrels de la planta.al basar-se en la cel·lulosa, l'aigua i nutrients en forma gelatinosa que es converteixen gradualment en líquid en entrar en contacte amb el sòl, sense cap tipus d'acció contaminant.
  • El seu ús senzill, còmode i totalment innocu per al consumidor.
  • Les grans expectatives de creixement que té aquest segment de mercat, la qual cosa converteix el producte en una excel·lent oportunitat de negoci per a tots aquells distribuïdors que pretenguin comercialitzar-ho en diferents classes d'establiments (grans superfícies, hipermercats, gasolineres, tendes de bricolatge, ferreteries, gardens, centres de jardineria)

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades