Notícies Info Notícies

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Grupo Hispatec, Microsoft y Movistar organizan en Almería una jornada sobre el Software de movilidad
Dirigit a empreses agroalimentàries

Grup Hispatec, Microsoft i Movistar organitzen a Almeria una jornada sobre el Programari de mobilitat

HorticomNews30/05/2005

30 de maig de 2005

Durant la trobada, dirigit a empreses agroalimentàries, es van mostrar els avantatges que l'ús de les aplicacions de mobilitat generen en el sector.

Durant la trobada, dirigit a empreses agroalimentàries, es van mostrar els avantatges que l'ús de les aplicacions de mobilitat generen en el sector.



Grup Hispatec, Microsoft i Movistar van celebrar el 26 de maig, a l'Hotel Elba d'Almeria, una trobada formativa amb vint empreses agroalimentàries. Al llarg de la jornada, es van mostrar casos pràctics i aplicacions especialment dissenyades per a companyies d'aquest sector, així com els beneficis generats per l'ús de les eines mòbils.



Alicia Feliciano, partner mobile manager de Microsoft, va ser l'encarregada de mostrar els avantatges que l'ús de Windows Mobile, la plataforma mòbil de la companyia per a dispositius Pocket PC, Pocket PC Phone Edition i Smartphone, genera en les activitats quotidianes de les empreses.

Per la seva banda, José Cabrera, product manager per a solucions de programari de Grup Hispatec, va donar a conèixer el desenvolupament de l'aplicació de formularis per a PDA, basats en Windows Mobile i sobre tecnologia Movistar, que possibilita la captura de dades des de les aplicacions de programari Volto, així com des d'altres aplicacions propietàries de l'usuari. Aquesta tecnologia permet adaptar el format de les pantalles en formularis personalitzats, segons les necessitats específiques de cada procés.

Finalment Antonio Gómez, responsable comercial per al sector Agro de Grup Hispatec, va presentar les utilitats de la tecnologia de radiofreqüència aplicades en els processos de sortides per a empreses comercializadoras, on l'ús de les eines mòbils permet millorar el rendiment en els processos de càrrega i expedició.

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades