Notícies Info Notícies

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Moasa ya es propiedad de Coarval
Després de la formalització de l'acord de compra-venda entre la cooperativa valenciana i la Caixa

Moasa ja és propietat de Coarval

Francisco Sirvent25/05/2005

25 de maig de 2005

La cooperativa valenciana de segon grau Coarval és des d'avui propietària de Moasa, després de formalitzar la signatura de compra-venda amb la Caixa d'Estalvis del Mediterrani. Fundada en 1981, Coarval està especialitzada a oferir serveis integrats als agricultors.

La cooperativa valenciana de segon grau Coarval és des d'avui propietària de Moasa, després de formalitzar la signatura de compra-venda amb la Caixa d'Estalvis del Mediterrani. Fundada en 1981, Coarval està especialitzada a oferir serveis integrats als agricultors.



L'oferta presentada en el seu moment per Coarval complia amb les condicions requerides per Cam per a la venda de Moasa, en aportar un projecte estratègic de futur que garanteix l'activitat de la companyia i l'ocupació a la plantilla actual. El valor de la transacció és de 23,18 milions d'euros.

La integració de Moasa en el Grup Coarval significa per a aquest expandir la seva presència a la zona sud de la Comunitat Valenciana, Murcia, Almeria i Albacete, dotant-se d'una xarxa de magatzems propis, incrementant la seva facturació en un 60% i incorporant una plantilla experimentada, amb coneixements de l'activitat i del sector.

El projecte estratègic de futur per Coarval contempla no només garantir l'activitat de la companyia i el manteniment de l'ocupació sinó incrementar la gamma de productes i serveis oferts fins ara per Moasa.


Sobre Coarval


Coarval, societat matriu d'un Grup d'empreses, és una Cooperativa de subministraments agrícoles de segon grau que ofereix productes, serveis i assessorament tècnic als agricultors en el mateix lloc on desenvolupen la seva activitat, amb la finalitat de que puguin abaratir costos i eliminar intermediaris.

El Grup Coarval està conformat per diferents societats, totes vinculades al sector agrari. Aquestes són:  Agrocerti, especialitzada en certificació; Regs, dedicada a projectes i execució d'obres per a la modernització de regadius; Carburants, centrada en instal·lació de gasolineres -amb una xarxa que supera la cinquantena-, i Tendes, entitat que gestiona els establiments propietat de l'empresa –amb presència en més de seixanta localitats-. A més, el Grup Coarval ha constituït una planta d'abonaments líquids a Picassent (València), comercialitzada per Liquimed, amb capacitat de producció anual de seixanta mil tones.

Amb unes vendes anuals que van superar en 2004 els 60 milions d'euros, el Grup Coarval integra en aquests moments més de 180 cooperatives de primer grau i més de 100.000 socis.

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades