Notícies Info Notícies

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Las soluciones de movilidad permiten ir con la oficina 'a cuestas'
Grup Hispatec ofereix solucions amb tecnologia d'última generació

Les solucions de mobilitat permeten anar amb l'oficina 'a coll'

HorticomNews25/05/2005

25 de maig de 2005

L'evolució i modernització de les empreses obliga a dissenyar tecnologies que ajudin als professionals a disposar de qualsevol informació de la seva organització en qualsevol lloc i a qualsevol hora. Des de la seva creació, Grup Hispatec ha desenvolupat aplicacions informàtiques que responguin a la demanda dels seus clients.

L'evolució i modernització de les empreses obliga a dissenyar tecnologies que ajudin als professionals a disposar de qualsevol informació de la seva organització en qualsevol lloc i a qualsevol hora. Des de la seva creació, Grup Hispatec ha desenvolupat aplicacions informàtiques que responguin a la demanda dels seus clients. Ara, presenta les solucions de mobilitat a través del seu programari Volto, perquè els seus clients disposin de qualsevol informació en el moment i lloc en què la necessiten.

Unes de les solucions de mobilitat que es poden aplicar de forma general, és un mòdul que permet la captura de dades des de les aplicacions de programari Volto, adaptant el format de les pantalles en formularis personalitzats segons les necessitats del procés que s'executa. Els formularis PDA s'apliquen en processos de tècnics agrícoles, control de qualitat i qualsevol un altre en el qual sigui necessari actualitzar informació en la base de dades de Cèrcol o en una altra propietària de l'usuari.

Una altra solució de mobilitat són els magatzems sense fils, que són un conjunt de processos per a la gestió d'entrades i sortides en un magatzem. Disposa de quatre processos bàsics para: recepció de comandes de comprar, càrrega de comandes de vendes, consulta de disponibilitat d'articles i realització d'inventaris. Aquesta opció permet imprimir els documents associats a cada procés.

El mòdul de sortides per radiofreqüència s'especialitza en la gestió de les sortides en les comercializadoras. Es pot treballar a partir de comandes o indicant directament els gèneres mitjançant lectures dels codis de barres d'identificació dels palets. Es genera tota la documentació necessària per a l'expedició. Les sortides per radiofreqüència ho gestionen directament el personal de magatzem alliberant d'aquesta funció al personal administratiu d'una empresa.

Usant tecnologies de comunicació suportades per telèfons mòbils (GPRS, WAP, 3G) es dóna suport per a l'intercanvi d'informació entre els actors del negoci. Els agricultors poden enviar les previsions d'entrada per producte a la comercializadora i també poden consultar el resultat dels mostrejos practicats als seus gèneres. Aquesta funció està dissenyada per ser utilitzada per agricultors i clients a través dels processos Cerconet.

Finalment, dins de les solucions de mobilitat, Grup Hispatec ofereix interfície amb tablet PC, disponible en l'aplicatiu de tècnics agrícoles, suposa una millora efectiva per poder treballar en el camp amb uns equips especialment dissenyats per a aquest entorn. S'han revisat els diàlegs en pantalla per adaptar la presentació de la informació, reduint al mínim l'ús del teclat, recorrent a llestes desplegables, calendaris, botons check-list i altres tècniques similars. S'ha millorat la funcionalitat del producte, completant el mòdul per a la gestió de cultius aeris.

Els equips que Grup Hispatec recomana per a cada solució han de comptar amb tecnologia wi-fi, bluetooth, GSM, GPRS o UMTS. Per executar-los és necessari comptar amb qualsevol dispositiu que suporti els sistemes operatius Windows Ce.net, Windows Pocket PC o Windows XP Tablet PC.

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades