Notícies Info Notícies

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Consigue un fantástico viaje para disfrutar de la tranquilidad que necesitas al comprar Plátano de Canarias
Viatge al Balneari que tu triïs

Aconsegueix un fantàstic viatge per gaudir de la tranquil·litat que necessites en comprar Plàtan de Canàries

HorticomNews05/05/2005

5 de maig de 2005

Plàtan de Canàries, per la compra de producte, premia als seus consumidors amb un viatge per 2 persones al balneari que el premiat desitgi i 600 € en efectiu per a despeses de viatge. Enviant dues etiquetes de Plàtan de Canàries o el tiquet de compra podràs participar en el sorteig, des del passat 01 d'abril fins al 30 de juny.

Les bases de la promoció podràs trobar-les en més de 122 Carrefour i 24 Alcampo repartits per tota la geografia espanyola.

El sorteig se celebrarà el proper 8 de juliol i tu pots ser el guanyador del viatge que Plàtan de Canàries sorteja a un balneari de somni i 600 € en efectiu per a les despeses de viatge.

Regalo segur pels més ràpids

I a més les primeres 5000 cartes seran premiades amb un llibre de receptes de Plàtan de Canàries.


 

 

L'energia de Plàtan de Canàries

El plàtan de Canàries posseeix una combinació excel·lent d'energia, vitamines i minerals que fan d'ell un aliment idoni per prendre entre els menjars.

També constitueix un complement per a persones amb gran activitat com a nens i esportistes per la seva quantitat en potassi necessari a l'activitat muscular i si es pren abans de l'activitat física, ajuda a prevenir possibles enrampades.

A més, és una de les fruites amb major concentració en amines, la qual cosa li confereix cert poder estimulant, ja que ajuda a la síntesi de neurotransmisores necessaris per a l'activitat del sistema nerviós i d'altres teixits de l'organisme.


Para més informació:
Isabel García/ Miriam Doménech
igarcia@grupoagr.com/ mdomenech@grupoagr.com
Tel.: 96 394 43 09

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades