Notícies Info Notícies

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Grupo Hispatec renueva la Web corporativa con un destor de contenidos
Amb aquesta nova Web es pretén apropar-se més als clients amb un disseny renovat i fresc

Grup Hispatec renova la Web corporativa amb un destor de continguts

HorticomNews21/04/2005

21 d'abril de 2005

Amb un disseny innovador i de fàcil navegació, Grup Hispatec recolzant-se en les TIC, ha renovat la seva Web Corporativa, ampliant els continguts i la informació que en ella apareixen.

Amb un disseny innovador i de fàcil navegació, Grup Hispatec recolzant-se en les TIC, ha renovat la seva Web Corporativa, ampliant els continguts i la informació que en ella apareixen. Aquesta renovació, empresa des de fa uns mesos en diversos aspectes de l'empresa, pretén apropar-se molt més als seus clients, oferint com sempre l'últim en serveis tecnològics i donant un valor de servei afegit al purament tecnològic, amb un tracte personalitzat i que humanitza la tecnologia.



En aquesta nova Web es pot trobar informació variada, des de dades sobre la pròpia empresa fins a informació detallada de tots els productes que Grup Hispatec comercialitza, amb un important reflex en la mateixa del programari Volto, sota la denominació Volto s'agrupen diverses solucions completes per a la gestió informàtica de processos administratius i de negoci que resolen les necessitats de la petita i mitja empresa.

La diferència més atractiva d'aquesta Web respecte a l'anterior radica que està s'ha realitzat amb el Gestor de Continguts, fabricat pel propi Grup Hispatec, eina versàtil i fàcil de maneig que fer que qualsevol usuari, sense tenir coneixements avançats d'informàtica ni de desenvolupament Web pugui crear tot un portal de continguts, utilitzant per a això la tecnologia més avançada proporcionada per Grup Hispatec.

Així mateix i a més de les novetats informatives, la nova Web de Grup Hispatec compleix els nous estàndards  W3C-WAI AA, certificacions de nova hornada i que té com a objectius l'accés universal, fent possible la seva compatibilitat independentment de navegadors, idiomes etc. i aconseguir el màxim grau de funcionalitat per a persones amb discapacitats. La Iniciativa d'Accessibilitat Web (WAI), pretén aconseguir aquesta accessibilitat de la Web a través de cinc àrees principals de treball: tecnologia, directrius, eines, educació i difusió, i recerca i desenvolupament.


GESTOR DE CONTINGUTS

El gestor de continguts és una eina versàtil, que es pot utilitzar tant com a portal com de gestor de continguts de la nostra pàgina web. El model dissenyat per Grup Hispatec permet la seva adaptació a la imatge corporativa de qualsevol empresa.

El gestor de continguts dissenyat per GH, realitzat en dues versions: en propietat, i en hosting (lloguer allotjat en els servidors de Grup Hispatec), permet organitzar tota la informació d'una empresa, sense límit de categories. Aquest gestor de continguts és una finestra única per a la informació susceptible de ser compartida.

El model dissenyat per Grup Hispatec actua com a motor de cerca d'informació interna i externa. De forma automàtica controla la caducitat d'una informació. També, gestiona l'entrada i sortida d'usuaris i de  grups.

Un altre benefici d'aquest gestor de continguts és el baix cost dels sistemes, la ràpida implantació, l'eficàcia en la gestió, l'increment de la productivitat i aportació de valor, i la capacitat d'integració amb el sistema d'informació existent. A més, s'estalvien costos i existeix una ràpida tornada de la inversió.

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades