Notícies Info Notícies

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Inspiración para el comercio: muestra especial 'cologne floral'
En la spoga que se celebrarà del 4 al 6 de setembre en Colònia

Inspiració per al comerç: mostra especial 'cologne floral'

Holger Büth/Cordula Busse18/04/2005

18 d'abril de 2005

En la spoga -Fira internacional de l'Esport, el Càmping i el Lifestyle del Jardí- d'aquest any, que se celebrarà del 4 al 6 de setembre en Colònia, la mostra especial «cologne floral» proporcionarà informació i diversió.

En la spoga -Fira internacional de l'Esport, el Càmping i el Lifestyle del Jardí- d'aquest any, que se celebrarà del 4 al 6 de setembre en Colònia, la mostra especial «cologne floral» proporcionarà informació i diversió.

Al centre d'atenció es trobarà, d'una banda, un xou de productes de floristeria; per un altre, un xou en directe, que tindrà lloc quatre vegades al dia. Una activitat especialment destacada serà la participació de Rüdiger Ramme -el jardiner de la televisió, que presenta el programa de la WDR «GartenZeit»-. Proporcionarà als visitants professionals consells
competents i suggeriments interessants sobre els temes dels xous que es presenten en directe sobre l'escenari. La mostra especial es completarà amb el dissenyador i assessor de Feng-Shui Markus Diller, que il·lustrarà el «disseny de terrasses» i mostrarà la importància que Feng-Shui, com a teoria integral, té per al disseny de la terrassa. Diller convertirà l'escenari
en una terrassa utilitzant en els seus conjunts els mobles i complements actuals de jardí. La seva orientació obeeix a les finalitats que es busquen amb el disseny i al flux energètic. El colorit i l'ús dels colors serveixen de mitjà per a l'estimulació, tot això sota el signe de sentir-se a gust.

L'objectiu de la mostra especial és proporcionar als visitants professionals de la spoga idees per als seus espais de venda, a fi que els configurin d'una manera que atregui l'atenció dels consumidors finals, un aspecte que adquireix cada vegada més importància i que fomentarà les vendes. A més, els temes de temporada que es presenten inspiraran al comerç especialitzat per animar-li a entusiasmar als seus clients amb noves idees.

Els xous en directe, d'uns 40 minuts de durada, es presentaran quatre vegades al dia i seran a càrrec de quatre floristes internacionalment coneguts. Amb el so i la llum adequats, els visitants professionals es poden inspirar per obtenir idees completament noves en relació amb qüestions de temporada i orientades per les tendències: «Maceteras de balconada per a tardor i hivern», «La taula de jardí en la tardor», «Benestar en la balconada i la terrassa» i «Records florals».

El tema «Maceteras de balconada per a tardor i hivern» mostra amb quines idees florístiques el comerç pot entusiasmar als seus clients, també en èpoques més fresques. Al començament de la tardor, en el veranillo de San Miguel o «Indian Summer», torna a tenir-se ganes d'organitzar una festa en el jardí. Per tant, el tema «La taula de jardí en la tardor» mostrarà al comerç amb quines idees florals pot tenir èxit la festa tardorenca dels seus clients en el jardí. Com la naturalesa posa en moviment els sentits podrà veure's en «Benestar en la balconada i la terrassa» i «Records florals». El xou florístic es complementarà amb la creació de records tardorencs; d'aquesta manera, cada visitant podrà portar-se a casa un tros florístic de la spoga.


El xou de productes escenificarà dos temes diferents en una superfície de disseny florístic. Amb «Naturalesa - objectivada - objectiva - objecte» s'escenificarà la naturalesa per treure-la a un primer plànol; en definitiva, les escenes de la Naturalesa serviran com a model per a la balconada i la terrassa domèstics. Com el comerç especialitzat pot fer que sorgeixin «emocions en la balconada i la terrassa» dels seus clients, podrà veure's amb els conjunts de plantes i flors que proporcionen un ambient molt favorable a l'espai exterior dels consumidors.


La mostra especial «cologne floral» estarà organitzada per la Fira de Colònia en col·laboració amb l'empresa KONZEPT FLORAL de Troisdorf.

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades