Notícies Info Notícies

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Argentina recupera el interés por los productos ofrecidos por Abonos Artal
L'empresa valenciana supera les vendes anteriors a la crisi econòmica de 2001

Argentina recupera l'interès pels productes oferts per Abonaments Artal

Gustavo Bueso14/04/2005

14 d'abril de 2005

Després de la profunda crisi econòmica que ha assolat el país sud-americà, Abonaments Artal ha tornat a comercialitzar els seus productes a Argentina, on les seves relacions comercials s'havien paralitzat durant més de dos anys.

Després de la profunda crisi econòmica que ha assolat el país sud-americà, Abonaments Artal ha tornat a comercialitzar els seus productes a Argentina, on les seves relacions comercials s'havien paralitzat durant més de dos anys. Responsables de l'empresa valenciana van viatjar recentment a Argentina per donar a conèixer el catàleg ecològic que ja ha començat a exportar a altres països llatinoamericans, com la República Dominicana, on el cultiu orgànic és pràcticament un requisit indispensable per exportar els seus productes.

Les vendes d'Abonaments Artal a Argentina van començar en 1999, i es van truncar a la fi de 2001, quan la crisi econòmica va paralitzar totes les transaccions comercials. L'any passat, els agricultors argentins, ja superada la crisi, comencen a demandar fertilitzants de major qualitat fora de les seves fronteres, i Abonaments Artal, amb la seva experiència centenària i la seva gamma de productes d'alta qualitat, reinicia en els mesos d'estiu les relacions comercials amb els seus antics clients i desperta l'interès d'empresaris del sector agrari. Des de llavors, les vendes han anat incrementant-se fins a superar les realitzades abans de la crisi.
El producte més demandat del catàleg d'Abonaments Artal a Argentina és Fosfital Extra, fosfito potásico el poderós efecte del qual antifúngico prevé i ajuda als cultius enfront de possibles atacs de fongs patògens, i l'alt contingut dels quals en potassi millora la qualitat del fruit. Després de la presentació del catàleg ecològic-orgànic, Abonaments Artal confia a incrementar les seves vendes a Argentina, on el cultiu ecològic és considerat el mercat de futur per al sector agrari.

Empreses o entitats relacionades

Artal Smart Agriculture

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades