Notícies Info Notícies

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Especialistas en cartón ondulado
Europac

Especialistes en cartró ondat

Horticom News07/03/2005

7 de març de 2005

Europac opera amb dues plantes a Espanya per a la fabricació de cartró ondat, una situada a Palència i l'altra en Alcolea de Cinca (Osca). Els tipus de cartrons ondats fabricats són nombrosos ja que depenen de la combinació del nombre de papers 2, 3, 5 o 7 (simple cara, senzill, doble-doble i triple), de la qualitat del paper, del gramatge i del tipus d'ona (B, C i I).

Els tipus de cartrons ondats fabricats són nombrosos ja que depenen de la combinació del nombre de papers 2, 3, 5 o 7. (simple cara, senzill, doble-doble i triple), de la qualitat del paper, del gramatge i del tipus d'ona (ona B, ona C i ona I).

El cartró ondat és el material resultant d'unir tres o més papers entre si, pegant sempre un prèviament ondat entre dos llisos. S'aconsegueix així un material molt lleuger i resistent, de baix cost, de fàcil logística i producció industrial, que ho fa idoni per a la producció d'embalatges.

Europac opera amb dues plantes a Espanya per a la fabricació de cartró ondat, una situada en Propietàries (Palència) i l'altra en Alcolea de Cinca (Osca). Fem cartró amb papers de fibra reciclada que nosaltres mateixos produïm. El procés de substitució de fibra verge per reciclada, ens porta al fet que el 80% de la nostra producció de cartró es realitzi amb aquesta última. A Portugal disposa de fàbriques en Ovar, Guilhabreu, Leiria i Albarraque.

La gran diversitat existent de classes de cartró s'estructura en funció de combinacions de tres factors:

Nombre de papers utilitzats: Poden utilitzar-se 3 (cartró senzill), 5 (cartró doble) i fins a 7 papers (cartró triple). Europac cobreix tota la gamma.

Tipus d'ones o canals utilitzats: Es tracta de l'especificació de l'altura i pas de les ones utilitzades per construir el cartró. Poden utilitzar-se combinacions dels tipus de canals simples A, B, C, I i F. Europac cobreix tota la gamma.

Tipus o classes de papers utilitzats: Una àmplia gamma de papers de fibra reciclada (test-liners) o de fibra vírgen (kraftliners), poden utilitzar-se per a les cares llises del cartró, podent fins i tot variar quant a la seva coloració. En la formació de l'ona poden utilitzar-se igualment papers de fibra reciclada o vírgen. Europac cobreix amb la seva fabricació de paper la més àmplia gamma de papers reciclats.

Els centres de fabricació d'Europac estan preparats per satisfer la més àmplia gamma de cartrons sol·licitats pels nostres clients. L'estabilitat de matèries primeres i el control de qualitat ens permet oferir una gamma estàndard que cobreix al màxim amb les seves especificacions tècniques, les exigències de l'embalatge actual.

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades