Notícies Info Notícies

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a I foro de la Trazabilidad
Del 16 al 18 de març de 2005, Palacio de Congressos de Fira de Barcelona

I fòrum de la Trazabilidad

Horticom News28/02/2005

28 de febrer de 2005

Del 16 al 18 de març el Palau de Congressos de Fira de Barcelona acollirà els últims avanços tecnològics per a la implantació de sistemes de trazabilidad i radiofreqüència d'identificació, així com el Congrés AECOC de Trazabilidad i RFID en el I Fòrum de Trazabilidad.
El bon ritme de les preinscripcions augura la participació de més de 3.000 professionals

El bon ritme de les preinscripcions augura la participació de més de 3.000 professionals


60 Empreses expositores i 25 ponents participen en l'I fòrum de la Trazabilidad

Del 16 al 18 de març el Palau de Congressos de Fira de Barcelona acollirà els últims avanços tecnològics per a la implantació de sistemes de trazabilidad i radiofreqüència d'identificació, així com el Congrés AECOC de Trazabilidad i RFID


L'I Fòrum de la Trazabilidad està ultimant els preparatius per obrir les seves portes el proper 16 de març en el Palau de Congressos de Fira de Barcelona. 60 empreses han confirmat la seva participació a l'àrea d'exposició, que ocuparà tota la superfície disponible en el Palau de Congressos i en la qual es mostraran les diferents aplicacions dels nous sistemes de localització de productes durant totes les seves etapes de producció, transformació i distribució.

D'altra banda, més de 25 especialistes, participaran en les ponències que conformen l'I Congrés AECOC de Trazabilidad i Radiofreqüència d'indentificación entre els quals destaquen la Presidenta de l'Agència Espanyola de Seguretat Alimentària -María Neira-, la Directora General de Consum -Angeles Mª Heras-, el Director Executiu de la cadena de distribució Metre, capdavanter a Alemanya i cinquena en el rànquing mundial -Gerd Wolfram- o el Director General de la Jijonenca -Marcos Ros-, entre uns altres..

Aquestes xifres, unides a l'excel·lent nivell de preinscripcions del saló, fan preveure una assistència de 3.000 professionals en aquesta primera convocatòria, marcada per l'entrada en vigor del nou marc legal europeu en matèria de seguretat alimentària. No obstant això, i encara que la trazabilidad tendeix a relacionar-se amb el sector alimentari, el fòrum mostrarà també  aplicacions de la trazabilidad en altres àmbits d'activitat. Un exemple ho tindrem el dia 17 de març,  amb la celebració de les Jornades “La trazabilidad dels objectes d'art”.

Fira de Barcelona és l'entitat organitzadora de salons industrials i professionals capdavanter a Espanya i una de les quatre primeres a Europa referent a nombre d'esdeveniments. Per la seva banda, AECOC és, amb més de 20.500 companyies associades,  una de les majors associacions empresarials del país i l'única en què fabricants i distribuïdors treballen conjuntament per a la millora del sector, a fi d'aportar major valor al consumidor.

Barcelona, 28 de febrer de 2005


www.forotrazabilidad.com

Fira de Barcelona - Alba Vas batre
Tel. 92 233 21 67
abatiste@firabcn.es


AECOC – Núria de Pedraza                                                
Tel. 93 252 39 00                                                            
npedraza@aecoc.es

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades