Notícies Info Notícies

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Visitantes en Fruit Logistica destacan las ventajas medioambientales y frescura de la madera
Sistemes d'envasament

Visitants en Fruit Logistica destaquen els avantatges mediambientals i frescor de la fusta

HorticomNews24/02/2005

24 de febrer de 2005

Després de les fruites i hortalisses fresques, la categoria de productes que més li interessa al visitant de la fira Fruit Logistica de Berlín són els sistemes d'envasament, segons els resultats del qüestionari oficial omni-bus realitzat entre una mostra de més de 500 persones.



Després de les fruites i hortalisses fresques, la categoria de productes que més li interessa al visitant de la fira Fruit Logistica de Berlín són els sistemes d'envasament, segons els resultats del qüestionari oficial omni-bus realitzat entre una mostra de més de 500 persones.

Els productors i distribuïdors són els professionals més interessats pels envasos, enfront dels exportadors/ importadors, que es mostren més atraidos per l'oferta de fruites i verdures fresques.

Respecte als envasos de fusta, tots coincideixen que el seu caràcter natural, ecològic i reciclable segueix sent el seu principal avantatge per a la cadena hortofrutícola, segons els resultats d'una pregunta inclosa per FEDEMCO/ GROW en la mateixa enquesta.

Els entrevistats que destaquen les seves qualitats mediambientals representen el 41% del total, mentre que el 32% prefereix ressaltar les seves qualitats comercials quant a frescor, imatge, qualitat i higiene, i el 27% es decanta per altres avantatges com la seva resistència, idoneïtat per a la logística i preu.

En comparació d'estudis anteriors, la frescor i la idoneïtat per a la logística, són els avantatges de l'envàs de fusta que han guanyat posicions en la ment de tots els professionals de la cadena.

Encara que no hi ha grans diferències entre perfils, els distribuïdors majoristes són els que més associen la fusta amb productes de qualitat, mentre que els  detallistes són els que més valoren la reciclabilidad de l'envàs.

Quant a la seva procedència, els visitants alemanys valoren sobretot el caràcter natural, ecològic, reciclable i fort de l'envàs, mentre que la resta d'europeus atribueixen a la fusta avantatges pel seu caràcter natural, fresc i atractiu.

Per a més informació: ftrenor@fedemco.com

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades