Notícies Info Notícies

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a El Grupo Plaform, en Fruit Logistica
Un stand amb gran poder de convocatòria

El Grup Plaform, en Fruit Logistica

HorticomNews22/02/2005

22 de febrer de 2005

Nombrosos visitants es van donar cita en el sorprenent stand que el Grup Plaform va presentar en la fira Fruit Logistica, la major cita mundial del màrqueting de fruites i hortalisses, que va tenir lloc a Berlín del 10 al 12 de febrer passat.

El centre d'atenció va ser una enorme cúpula, fabricada íntegrament en cartró ondat, que albergava el centre de reunions. Per la seva envergadura, podia apreciar-se des de tots els punts del pavelló i els visitants se sentien atrets per aquesta forma, blanca i resplandeciente com un iglú. Una vegada dins, no podien creure que semblant estructura, de set metres de diàmetre i quatre metres d'altura, que albergava fins a un bar, pogués estar construïda amb una versió molt senzilla i lleugera de cartró ondat.

El “alma mater” d'aquest stand, Antonio Ciuraneta, responsable de disseny de Cartisa Espanya, explica els detalls tècnics de la construcció: “Es tracta d'un dom, una figura geomètrica utilitzada amb freqüència en la construcció de cúpules. Per tant, no és un concepte nou en arquitectura. El veritablement nou és haver construït el dom en cartró ondat, amb aquestes dimensions, utilitzant el mínim material possible i simplificant al màxim el procés de fabricació de les peces”.

Començar la casa per la teulada

La planificació del muntatge en el recinte firal es va cuidar al detall. L'estructura completa només pesa 93 quilograms; es munta en vuit hores i es desmunta en menys de dues. Són temps rècord, molt apropiats per al tràfec vertiginós d'una fira.

A l'espai fitat del stand, el dom va ser naixent de dalt a baix, començant pel cenit. "Una vegada aconseguida la corona inicial, l'aixequem recolzant-la sobre uns suports de cartró i li adherim el primer grup de triangles. Després es va tornar a aixecar aquesta estructura sobre aquests mateixos suports i es va repetir l'operació. Aconseguim muntar-ho sense andamiaje ni operaris treballant en altura”. Les mateixes peces triangulars van servir per construir les taules.

L'objectiu d'atreure al públic es va complir amb escreix. Plaform va marcar la diferència, amb una imatge corporativa que va cridar poderosament l'atenció. En opinió dels responsables del Grup Plaform, el balanç de Fruit Logistica 2005 no ha pogut ser millor: D'altra banda, el dom és una excel·lent demostració de les veritables possibilitats del cartró ondat, un material reciclable, versàtil, resistent i amb enorme potencial per al disseny creatiu.

Participació rècord

Plaform és un assidu de Fruit Logistica, des dels temps en la qual representanción espanyola amb prou feines feia acte de presència. Avui, Espanya és un dels països més actius i millor representats en la fira berlinesa que, per cert, no para de créixer. La visita de professionals va créixer un 29 per cent. Enfront dels 22.000 que es van registrar l'any passat, en 2005 van arribar a Berlín uns 28.500 experts de la comercialització hortofrutícola en representació d'un centenar de països, la participació més internacional registrada fins avui, ja que el 70 per cent dels visitants professionals vi de l'estranger. 460 periodistes de 30 països van informar dels esdeveniments més assenyalats d'aquest monogràfic.

Gairebé 1.400 expositors de 64 països de tots els continents van presentar una oferta global de productes i serveis en els 48.000 m² de superfície de  els salons firals del recinte Funkturm de Berlín. La participació estrangera (expositors) va aconseguir el 83 per cent aproximadament. Un programa de jornades tècniques i conferències de valuós contingut, en el qual va destacar la concessió d'importants premis, va completar l'agenda d'un esdeveniment que va ser qualificat pel 94% dels professionals de molt satisfactori. La propera cita serà del 2 al 4 de febrer de 2006.


Para més informació:
Vicky Oliva
Azimut Imatge i Comunicació
C/ Verge de la Fuencisla, 4. Local 3.
28027 - MADRID
TEL: 91 326 92 83
FAX: 91 326 92 84
e-mail: vicky.oliva@azimutcomunicacion.com
www.azimutcomunicacion.com

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades