Notícies Info Notícies

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Ansemat recibe con satisfacción la aprobación del plan de modernización de tractores
Una iniciativa promoguda i demandada durant els últims anys

Ansemat rep amb satisfacció l'aprovació del pla de modernització de tractors

María Isabel Cartró Álvarez21/02/2005

21 de febrer de 2005

L'Associació nacional del sector de maquinària agrícola i tractors (Ansemat) felicita als agricultors, principals beneficiaris d'un pla que contribuirà a fer més modern i competitiu el sector primari.

La indústria de maquinària agrícola ha rebut amb satisfacció l'aprovació per part del Govern d'un programa d'ajudes per renovar el parc de tractors, una iniciativa promoguda i demandada durant els últims anys per Ansemat i els principals beneficiaris dels quals són els agricultors.

L'Associació espera a conèixer els detalls de l'ordre ministerial aprovada per avaluar la transcendència i valorar el pla de modernització de tractors en el seu conjunt. Una vegada conegui els detalls d'aquest programa d'ajudes, Ansemat els traslladarà a les empreses associades perquè comuniquin als seus respectius concessionaris de quina forma s'executarà.

L'Associació considera que la concessió d'ajudes per chatarrear els tractors més antics i substituir-los per uns altres més moderns és una mesura necessària que contribuirà a dinamitzar, professionalitzar i modernitzar el sector agropecuari. La indústria espera que aquest pla contribueixi a millorar les condicions laborals dels agricultors, la productivitat del seu negoci, la seguretat vial i a estalviar combustible i reduir l'impacte mediambiental.

Segons el parer d'Ansemat, el pla de modernització de tractors ha de ser un primer pas per, en un futur proper, instrumentar ajudes per renovar la resta de la maquinària agrícola i adaptar-la a les noves explotacions que requereix l'agricultura de futur.

Ansemat, associació fundada en 1995, representa a més del 80% de la facturació de les empreses fabricadores i importadores de maquinària per a l'agricultura, ramaderia i espais verds. La seva funció és vetllar i defensar els seus interessos davant tota classe d'organismes nacionals i internacionals tant públics com a privats. Entre les 104 empreses associades, figuren totes les que es dediquen a la fabricació i/o comercialització de tractors.

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades