Notícies Info Notícies

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Nueva composición de la Junta Directiva de Afre
Associació de fabricants de reg espanyols

Nova composició de la Junta Directiva d'Afre

Santos Gómez Carreño18/02/2005

18 de febrer de 2005

L'Associació de fabricants de reg espanyols treballa perquè les institucions, les universitats, els proyectistas i els usuaris, coneguin la qualitat dels productes que fabriquen a Espanya, i valorin l'esforç que realitzen les empreses invertint en la investigació i el desenvolupament de nous productes, per atendre i donar resposta a la demanda del sector, cada dia més exigent.

Afre, Associació de fabricants de reg espanyols, treballa perquè les institucions, les universitats, els projectistes i els usuaris, coneguin la qualitat dels productes que fabriquen a Espanya, i valorin l'esforç que realitzen les empreses invertint en la recerca i el desenvolupament de nous productes, per atendre i donar resposta a la demanda del sector, cada dia més exigent.

En Afre aposten per la indústria nacional de qualitat, per això participen en els comitès tècnics nacionals i internacionals (UNEIX, CEN, ISO), encarregats d'elaborar i actualitzar la normativa dels productes i sistemes de reg, que proporcionen les eines per a unificació tècnica, la diferenciació comercial i el control de qualitat.

En aquesta sentit, recordar la important necessitat que representa per Afre l'engegada definitiva del Laboratori central per a assajos de materials i equips de reg, del Ministeri d'Agricultura, Pesca i Alimentació, en el desenvolupament de la qual han participat tan activament durant tots aquests anys, i que esperen estigui operatiu com més aviat millor.

Nova composició de la Junta Directiva

En la VI Assemblea General d'Associats celebrada el passat mes de desembre, es van triar les noves empreses que formaran part de la Junta Directiva d'Afre durant els propers dos anys, seguint l'establert en els Estatuts Generals de l'associació.

La distribució dels càrrecs li correspon a la pròpia Junta Directiva, la qual en la seva primera reunió de l'exercici, celebrada el passat 8 de febrer, va decidir per unanimitat que la composició fos la que a continuació es detalla:

- President: Santos Gómez - Saleplas, S.L.
- Vicepresident: José Luis Armendariz - Elster Iberconta, S. a.
- Secretari: Norberto Rodríguez - Romur Automatismes, S.L.
- Tresorer: Juan Sánchez Otálora - Hidroconta, S.A.
- Vocal: David Sans - Cepex Holding, S.A.
- Vocal: Gema Carners - Saint-Gobain Canalització, S.A.
- Vocal: José Ramón Zornoza - Raesa

Els membres que deixaven de formar part de la Junta Directiva, van donar l'enhorabona al nous representants d'Afre i els van oferir la seva plena col·laboració.

Incorporació de noves empreses

Afre compta amb dos nous associats des del passat 1 de gener:

- Cabal Sistemes de Reg, S.L. fabrica des de 1995 canonades de conducció per a aigua a pressió, canonades per a brancs de microirrigación i canonades amb o sense emissors per a ús agrícola i industrial. Compta amb la certificació UNEIX EN ISO 9001:2000.

Ctra. de Lorca,\1km\2 1,5 30.890 Puerto Lumbreras (Múrcia)
Tel.+ (34)968 40 08 27 Fax + (34) 968 40 10 23
www.caudalriego.com
info@caudalriego.com 

- Hidroten, S.A. amb presència multinacional, es dedicada des de fa 30 anys a la fabricació de de vàlvules i accessoris en PVC i PP per a la conducció de fluids a pressió.

Polig I. Plá Vallonga, c/7 03113 Alacant
Tel.+ (34) 965 11 42 82 Fax + (34) 965 11 48 62
www.hidroten.es
comercial@hidroten.es

Afre els dóna la benvinguda i els agraeix la confiada dipositada en l'Associació.

Associats Afre 2005

*Aquest any han abandonat l'associació les empreses Matías López i Uralita Sistemes de Canonades.

Esdeveniments 2005: 50ª Aniversari de Fenacore

Per celebrar la seva 50ª Aniversari, la Federació Nacional de Comunitats de Regantes d'Espanya (Fenacore), va a organitzar Jornades Commemoratives en diferents ciutats d'Espanya (Sevilla, València, Navarra, Logronyo o Saragossa), en les quals s'aprofundirà en aspectes rellevants i actuals que afecten al regadiu espanyol, com són l'execució del Pla Nacional de Regadius, el Pla Hidrològic Nacional, la Directiva Marco d'Aigües, etc.

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades