Notícies Info Notícies

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Campaña de rosales en flor
Vivers Francisco Ferrer i Universal Plantes

Campaña de rosers en flor

Antonio Bonafont17/02/2005

17 de febrer de 2005

Vivers Fco. Ferrer i Universal Plantes comencen la seva campanya de rosers en flor. Disponibles a partir d'intervinguts de març i fins a primavera-estiu, seguint amb el seu esforç d'oferir rosers durant tot l'any.


Vivers Fco. Ferrer i Universal Plantes comencen la seva campanya de rosers en flor. Disponibles a partir d'intervinguts de març i fins a primavera-estiu, seguint amb el seu esforç d'oferir rosers durant tot l'any.

Disposaran d'una àmplia gamma de colors i tipus: flor gran, floribundas, miniatures, trepadores, peu alt, minipie i rosers de paisatge.

Contacti en els telèfons:
- Sevilla (Universal Plantes) San José de la Raconera, Telf. 954. 79.57.10
- València (Vivers Fco. Ferrer) Xiva, Telf. 962.52.23.37


Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades