Notícies Info Notícies

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Jornada: Procesos fermentativos en la industria agroalimentaria
Madrid, 9 de març 2005

Jornada: Processos fermentativos en la indústria agroalimentària

Horticom News16/02/2005

16 de febrer de 2005

L'objectiu de la Jornada és informar de la situació real i de les necessitats quant a la producció (estratègies de control de microorganismes de risc, biosensores, equipament) d'alguns casos concrets de processos fermentativos (sector làctic, enológico, cárnico, etc.), així com analitzar tendències a curt termini basades en les línies actuals de treball.

Processos fermentativos en la indústria agroalimentària
  
Els nous desenvolupaments de la biotecnologia dels aliments fermentats estan destinats a satisfer les inquietuds del consumidor, respecte al contingut nutricional dels productes que existeixen al mercat i la repercussió d'aquests en la seva salut.


Modalitat:
Jornada presencial.


Objectiu/s:
L'objectiu de la Jornada és informar de la situació real i de les necessitats quant a la producció (estratègies de control de microorganismes de risc, biosensores, equipament) d'alguns casos concrets de processos fermentativos (sector làctic, enológico, cárnico, etc.), així com analitzar tendències a curt termini basades en les línies actuals de treball.


Dirigit a:
Professionals de diferents sectors alimentaris (làctics, vins, cárnicos, fleca, additius, equipament, etc.) que desitgen ampliar els seus coneixements a l'àrea dels processos fermentativos alimentaris i el seu control.
Per veure el programa en pdf punxi aquí.

 

Data inici:
9 de març de 2005.


Lloc de realització:
ainia consum-lab  (Madrid)
C/ General Deu Porlier nº 45
28001 Madrid


Preu:
Preu soci d'ainia: 195 €
Preu no soci d'ainia: 253,5 €
El preu del curs inclou inscripció, cafè, menjar i documentació.
Es beneficiaran d'un 15% de descompte del preu del curs, les segones i successives inscripcions pertanyents a personal d'una mateixa empresa.
La realització d'activitats formatives d'ainia està exempta d'IVA.

 

Més informació:
Departament de Formació:
Tel.: 963052511 -  Fax.: 961318008
e-mail: cserrano@ainia.es
e-mail: pseligra@ainia.ess
Per subscriure's on line punxi aquí: http://formacion.ainia.es/avirtual/ainia.nsf/sinscripcion?openform&curso=4405jor - Processos+fermentativos+en+la+indústria+agroalimentària - Presencial&Origen=oformativa


ainia - c/Benjamí Franklin 5-11 - Parc Tecnològic Paterna - València 46980
Tel. +34 961366090 - Fax +34 961318008 - suscripciones@ainia.es - www.ainia.es

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades