Notícies Info Notícies

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Deposición de recubrimientos de plata mediante procesos de plasma para envases alimenticios
Oferta de tecnologia

Deposició de recobriments de plata mitjançant processos de plasma per a envasos alimentosos

Horticom News11/02/2005

11 de febrer de 2005

El Butlletí de Difusió Tecnològica IRC - CENEMES, 19/2/2005, difós per ainia, www.ainia.es, informa que un grup d'investigadors italians ha desenvolupat una tecnologia per a la deposició de recobriments fins de plata (10-200 nm) mitjançant processos de plasma i reactors.

El Butlletí de Difusió Tecnològica IRC - CENEMES, 19/2/2005, difós per ainia, www.ainia.es, informa que un grup d'investigadors italians ha desenvolupat una tecnologia per a la deposició de recobriments fins de plata (10-200 nm) mitjançant processos de plasma i reactors.

La tecnologia consisteix en un procés de plasma convencional a partir d'un monòmer volàtil combinat amb la pulverización d'àtoms de plata a partir d'un elèctrode de plata. El recobriment allibera els ions de plata en un mitjà aquós.

 L'activitat antimicrobiana d'aquests ions de plata fa que siguin tòxics per a molts bacteris; no obstant això, l'ésser humà pot tolerar les concentracions de plata. Per aquest motiu, aquesta tecnologia està indicada per al processament d'aliments i per a la producció d'envasos alimentosos. Els investigadors desitgen aconseguir acords de "joint venture", cooperació tècnica o finançament.


Para més informació, ttecnologia@ainia.es, indicant Ref. 15120404

 

Departament de Transferència de Tecnologia i Informació

ttecnologia@ainia.es

http://www.ainia.es

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades