Notícies Info Notícies

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a La fruta extremeña desembarca en Berlín
Fruit Logística

La fruita extremenya desembarca a Berlín

HorticomNews11/02/2005

11 de febrer de 2005

L'Associació de Fruticultores d'Extremadura (Afruex), per quart any consecutiu està present com a expositor  en la fira de Fruti Logística, la més important del sector de les fruites i hortalisses fresques en la Unió Europea.

L'Associació de Fruticultores d'Extremadura (Afruex), per quart any consecutiu està present com a expositor  en la fira de Fruti Logística, la més important del sector de les fruites i hortalisses fresques en la Unió Europea.

Afruex està present juntament amb una representació d'empreses extremenyes, de les quals Alfonso Cruz S.A., Cabanifrut S.L.,NaturCrex, Codonys Extremenys, Tany Nature, Vegalta, Acopaex, Sol de Badajoz, Grup Alba Internacional i l'Agrupació de cooperatives del Valle del Jerte acudeixen com a expositors en aquesta fira, i un total de 35 empreses acudeixen com a visitants a aquesta inevitable cita del món de les fruites fresques.

Fruit Logística s'ha convertit en referència en el sector de les fruites i hortalisses, aconseguint tal importància que aquest any s'han habilitat dos pavellons més del centre de convencions messe de Berlín, arribant en aquesta edició a una superfície total de 36.000 m2 i un total d'1.112 expositors arribats de tot el món.

Extremadura com no podia ser d'una altra manera s'ha consolidat com una de les zones productores de fruita d'os i llavors més importants d'Europa, com demostra el nombre de visitants que estan tenint dels expositors presents.

A causa de la importància que ha adquirit aquesta fira internacional, gairebé totes les empreses Extremenyes acudeixen amb la intenció d'implementar les relaciones internacionals de les seves empreses, així com considerar aquest esdeveniment com el punt de partida de la campanya 2005.

Afruex ha preparat juntament amb l'oficina comercial que la Junta d'Extremadura té a Alemanya un intens calendari d'esdeveniments perquè tots els seus associats comptin amb tota la informació respecte al mercat alemany, així com del contingut de la fira. D'aquesta forma els associats d'Afruex que acudeixen podran treure tot el partit possible a la seva visita a Berlín. 

Amb la seva presència en aquesta fira, el sector frutícola Extremeny està aconseguint la seva total maduresa, en un sector molt competitiu i important per a la nostra regió, estant present en gairebé tots els mercats, sent molt valorats els nostres productes per la seva qualitat i seguretat alimentaria a causa de les certificacions de producció integrada i sistemes de qualitat.

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades