Notícies Info Notícies

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Memoria Samatec 2004
Possibilitats de millora efectiva, amplitud de mires i elements d'anàlisis que siguin positius per al proper Saló

Memòria Samatec 2004

HorticomNews11/02/2005

11 de febrer de 2005

La quarta edició de SAMATEC, en la qual ja s'està treballant perquè tingui caràcter i categoria internacional, ha començat ja. De l'estudi detallat entorn del desenvolupament de l'edició que s'acaba de clausurar i de la valoració dels seus resultats, AESDESA extreu sempre possibilitats de millora efectiva, amplitud de mires i elements d'anàlisis que siguin positius per al proper Saló.

La quarta edició de SAMATEC, en la qual ja s'està treballant perquè tingui caràcter i categoria internacional, ha començat ja. De l'estudi detallat entorn del desenvolupament de l'edició que s'acaba de clausurar i de la valoració dels seus resultats, AESDESA extreu sempre possibilitats de millora efectiva, amplitud de mires i elements d'anàlisis que siguin positius per al proper Saló. Les seves Memòries, al final de cada edició de SAMATEC, no tenen doncs per a l'Associació Espanyola d'Estudis Socials Agraris l'alè de la rutina, sinó el del desig de major i millor coneixement,  aprofundiment i encert per dur a terme la següent.

SAMATEC no ha estat aliè, en la seva III Edició, a la situació política i econòmica espanyola, així com a les noves relacions, oportunitats, problemes i dependències empresarials i comercials dels reptes comunitaris que es tenen per davant. Situacions d'inestabilitat i d'aplicació de nous acords produeixen sempre resultats immediats de retraïment. Tot això s'ha traduït en un moderat descens d'expositors  i en una menor afluència de públic en general, si ben el volum de contactes professionals, acords establerts, negoci i previsions sorgides en el Saló madrileny no han sofert, segons el que s'ha pogut saber, reduccions substancials.  SAMATEC ha estat positiu per tant, i ha fet un pas més cap a aquest futur l'horitzó del qual desitgen mantenir obert i en expansió. 

L'atenció per part dels mitjans de comunicació s'ha vist enriquida aquest any per un excel·lent reportatge en la Segona Cadena, al programa AGROSFERA, en el qual es va subratllar el creixent interès professional del Saló, la seva pertinència com a punt de trobada, d'intercanvi d'experiències i possibilitats de negoci, així com de presentació  de novetats, afavorida aquest any per una millora estètica i tècnica apreciables. Punts en els quals coincideixen tots els panorames informatius, entrevistes i reportatges apareguts en premsa i publicacions especialitzades, així com en les diferents emissores que han atès aquest any a l'esdeveniment, independentment de les notes de premsa facilitades pel Departament de Comunicació.

Es vol destacar així mateix les declaracions realitzades per Donya Concha Guerra, Viceconsejera de la Conselleria d'Economia i Innovació Tecnològica, de la Comunitat de Madrid, qui en l'acte d'inauguració va expressar clarament el seu desig de “incrementar l'esforç, l'atenció i el suport a SAMATEC”, per la seva idoneïtat dins del sector.

La programació, francament ambiciosa de les Jornades Tècniques, ha ofert abundants temes, l'interès dels quals queda patent en la mera relació dels mateixos, en la seva amplitud, en els organismes i associacions que han col·laborat i en les personalitats que els han exposat en cada cas. AESDESA és conscient de la importància i la necessitat de seguir prestant-li a les Jornades Tècniques una atenció especial i així té previst seguir fent-ho en les successives edicions de SAMATEC.

Finalment, AESDESA vol expressar, finalitzada la Tercera Edició i iniciant els preparatius de la següent, el seu agraïment a quants han participat i col·laborat per fer arribar SAMATEC a l'edició esmentada i, així mateix, donen la benvinguda a quants recolzaran, col·laboraran i participaran en el proper Saló, l'IV, i successius.

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades