Notícies Info Notícies

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Medidas para paliar el efecto de las heladas en el campo murciano
Presentades per Proexport

Mesures per pal·liar l'efecte de les gelades en el camp murcià

HorticomNews03/02/2005

3 de febrer de 2005

Durant la reunió mantinguda aquest matí entre PROEXPORT i la resta d'organitzacions del sector agrari amb el President de la Comunitat Autònoma, Ramón Luis Valcárcel Siso, el President de PROEXPORT, Miguel Durán Granados, ha lliurat al President un document que es recull mesures consistents en ajudes per pal·liar els greus danys causats per les recents gelades en el camp murcià.

Durant la reunió mantinguda aquest matí entre PROEXPORT i la resta d'organitzacions del sector agrari amb el President de la Comunitat Autònoma, Ramón Luis Valcárcel Siso, el President de PROEXPORT, Miguel Durán Granados, ha lliurat al President un document en el qual es recull una sèrie de mesures consistents en ajudes per pal·liar els greus danys causats per les recents gelades en el camp murcià.

En la citada trobada, Miguel Durán ha transmès al titular del Govern regional la preocupació del sector productor – exportador davant les conseqüències fatídiques de les fortes gelades que han assolat la Regió durant els últims dies, així com el temor al fet que davant les ruïnoses pèrdues ocasionades per l'adversa climatologia es puguin perdre mercats internacionals i la capacitat del sector exportador pugui minvar-se.

Al mateix temps, a les 11:30 del matí el President de PROEXPORT també s'ha reunit al costat de la resta d'organitzacions del sector agrari murcià amb el Secretari General del PSRM i Diputat nacional del PSOE,  Pedro Saura, per exposar-li la greu situació que travessa el sector davant les gelades i informar-li així mateix de les reivindicacions del conjunt del sector.

Per a major informació contactar amb el Departament de Comunicació de PROEXPORT: +34 968 27 17 79

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades