Notícies Info Notícies

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Distribuidor de cajas de cartón y otros accesorios de envasado
Transportador aeri

Distribuïdor de caixes de cartró i altres accessoris d'envasament

Horticom News16/12/2004

16 de desembre de 2004

El transportador aeri de Fomesa és un sistema de distribució de caixes de cartró buides i altres accessoris per a l'envasament, des del lloc d'emmagatzematge a les zones d'empaquetat d'una instal·lació hortofrutícola.

El transportador aeri de Fomesa és un sistema de distribució de caixes de cartró buides i altres accessoris per a l'envasament, des del lloc d'emmagatzematge a les zones d'empaquetat d'una instal·lació hortofrutícola.

L'estructura del transportador consisteix en un monorrail realitzat a força de perfils metàl·lics amb forma de T invertida, pels quals es llisquen queixos amb roldanas o rodaments, arrossegats per una cadena articulada. Sobre els queixos s'instal·len ganxos o safates on es dipositen les caixes a transportar.

Els trams bàsics del transportador aeri, a partir dels quals es poden realitzar múltiples combinacions, són els següents:

Capçal motriu.
Tram recte.
Corba de pujada/baixada.
Corba de 90º.
Corba de 180º.

L'estructura pot estar suportada sobre ponts i columnes o penjada del sostre del magatzem mitjançant cables.

Durant el seu funcionament, el transportador aeri proporciona una alimentació constant de caixes de cartró, segons les necessitats de l'empaquetat. Les caixes van suspeses en els ganxos o les safates, que es desplacen al costat del personal d'empaquetat.

El transportador aeri és un sistema econòmic i eficaç de distribució de caixes, que ara temps en l'empaquetat. També estalvia espai, mantenint el sòl lliure de caixes que poguessin dificultar el moviment dels treballadors. Finalment, millora l'aspecte visual de la instal·lació.

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades