Notícies Info Notícies

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Natraceutical presentó un nuevo concepto de productos en la feria health ingredients 2004
Propietats funcionals d'aquests nous productes.

Natraceutical va presentar un nou concepte de productes en la fira health ingredients 2004

Horticom News15/12/2004

15 de desembre de 2004

Natraceutical presenta un nou concepte de productes basat en les necessitats nutricionals i funcionals de la societat actual. Aquest nou concepte es va presentar, en el stand  (Stand L15) en la fira internacional Health Ingredients Europe 2004, una de les més prestigioses del sector de l'alimentació funcional, que es va celebrar en Ámsterdam (Holanda) des del 16 al 18 de Novembre.

Segons José Vicente Pons Andreu, director general de Natraceutical, “aquesta nova línia de productes, és fruit de l'aplicació pràctica dels nous avanços científics i tecnològics en el camp d'alimentació saludable. L'objectiu d'aquest nou concepte d'ingredients, pretén donar resposta a les necessitats dels nostres clients quant a comptar amb ingredients diferenciats per cobrir aspectes nutricionals concrets com la fibra, la capacitat antioxidant o  la reducció d'hidrats de carboni, tot això sense renunciar al sabor i totalment natural. D'altra banda, per al desenvolupament d'aquesta nova generació de productes també s'ha tingut en compte l'aplicació als processos industrials d'alimentació actuals perquè puguin ser integrats fàcilment en els processos productius, i, finalment, s'ha desenvolupat un ampli ventall d'aplicacions per optimitzar formulacions sobre aliments concrets”.

 Els desenvolupaments que es presenten són:

 ·  CocoaHealth: Gamma de Pols de cacao 100% natural amb un balanç adequat entre fibra soluble i insoluble (potenciant els efectes beneficiosos individuals de cada tipus de fibra) i un alt contingut de polifenoles del cacao altament biodisponibles (més fàcilment assimilables per l'organisme). Segons s'ha pogut provar, el consum habitual de fibra i antioxidants de cacao pot reduir els nivells de colesterol LDL fins a en un 30% i els nivells de triglicèrids en un 40%, reduint d'aquesta manera el risc de patir certes malalties cardiovasculars.

·          Low Carb Cocoa: Es tracta de l'única pols de cacao que a més d'aportar una gran quantitat de fibra (47%), aporta només 2,5 g de carbohidrats nets per cada 100g de producte,  la qual cosa ho converteix en un ingredient molt adequat per a diabètics i règims, fins i tot concordes a la dieta d'Atkins.

·          Soluble Cocoa Fibre: És la primera fibra soluble 100% cacao del mercat. La fibra soluble té la capacitat d'absorbir aigua en l'estómac, provocant un efecte saciante en dietes de sobrepès. A més, recents estudis clínics han demostrat que la fibra soluble de cacao juga un important paper en la reducció dels nivells de colesterol i, per tant, en la reducció del risc de malalties cardíaques.

·          NeoExtract: Línia d'extractes solubles de cacao i xocolata amb altes concentracions de teobromina i polifenoles naturals. Aquesta gamma d'extractes naturals, patentats per Natraceutical incrementen el contingut d'antioxidants de les aliments fins a en un 10%, contribuint a l'eliminació de toxines i a la neutralització de radicals lliures. A més, la teobromina té un efecte diurético útil en dietes de control de pes.

 Amb aquest nou concepte NATRACEUTICAL S.A. àmplia notablement la seva gamma de productes, situant-se a l'avantguarda tant en la investigació com en el desenvolupament d'ingredients naturals, adaptant-los a les necessitats nutricionals i funcionals de la Societat actual amb beneficis contrastats i mesurables una vegada incorporats al producte final dels nostres clients

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades