Notícies Info Notícies

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a La trazabilidad será obligatoria en todas las etapas de la producción, transformación y distribución de alimentos
A partir del proper 1 de Gener del 2005

La trazabilidad serà obligatòria en totes les etapes de la producció, transformació i distribució d'aliments

Eva Mª Vilarroig Moya29/11/2004

29 de novembre de 2004

Segons el Reglament CE 178/2002, la trazabilidad serà obligatòria en totes les etapes de la Producció, Transformació i Distribució d'Aliments a partir del proper 1 de Gener del 2005. Per ajudar als productors de fruites i hortalisses, plàtan i patates, l'administració acaba de convocar ajudes destinades a facilitar la implantació de sistemes de trazabilidad.

Segons el Reglament CE 178/2002, la trazabilidad serà obligatòria en totes les etapes de la Producció, Transformació i Distribució d'Aliments a partir del proper 1 de Gener del 2005.

Per ajudar als productors de fruites i hortalisses, plàtan i patates, l'administració acaba de convocar ajudes destinades a facilitar la implantació de sistemes de trazabilidad, que poden arribar fins al 100% de despeses de consultoria i certificació. El termini de sol·licitud acaba el 15 de desembre de 2004.

Atisae és una empresa amb experiència en la implantació de sistemes de qualitat  en el sector agroalimentari, sent empresa inspectora per Aenor en fruites i hortalisses. Atisae pot ajudar-li en la implantació de sistemes de trazabilidad documentats i certificables per Aenor.

Pot ajudar en les següents fases:
Elaboració del Projecte d'Implantació del Sistema de Trazabilidad visat per Atisae per sol·licitar les ajudes. Implantació del sistema de tal manera que la seva organització estigui en condicions de certificar-se per Trazabilidad per Aenor.

Faci clic aquí per veure l'Ordre de convocatòria d'ajudes i formulari de sol·licitud.

 Per saber més: castellon@atisae.com

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades