Notícies Info Notícies

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Edita el catálogo de 2005
Vivers Planas

Edita el catàleg de 2005

Montse Álvarez19/11/2004

19 de novembre de 2004

Vivers Planas ha editat el nou catàleg 2004-2005, que estarà vigent des de la tardor d'aquest any fins a la primavera de 2005.


Vivers Planas ha editat el nou catàleg 2004-2005, que estarà vigent des de la tardor d'aquest any fins a la primavera de 2005. Aquest catàleg mostra les diferents espècies i varietats en les quals treballa Vivers Planas entre arbres, arbustos  i coníferes, de les quals es poden destacar les plantes exemplar, com a oliveres centenàries o enormes arboços.    

Vivers Planas té la seva seu a Celrà (Girona), i dos centres de producció, un a la mateixa seu i un altre en Púbol. Les seves ofertes van dirigides al mercat de la construcció, jardineria i paisatgisme, presentant-se en formats de diverses grandàries i formes cepellón, d'escaiola, de tela metàl·lica o de plàstic, o en test  de reixeta, en arrel nua o en contenidor en funció de l'ús al que va destinat.

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades