Notícies Info Notícies

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Jornadas en Ciencia e Ingeniería de Alimentos
Del 15 al 17 de desembre de 2004

Jornades en Ciència i Enginyeria d'Aliments

Horticom News18/11/2004

18 de novembre de 2004

Del 15 al 17 de desembre de 2004 es realitzen a la Universitat Politècnica de València les Jornades en Ciència i Enginyeria d'Aliments. L'objectiu fonamental de les mateixes és fomentar la relació universitat-empresa, establint àmbits de trobada i contactes per a futures col·laboracions.
La informació completa es troba en el text estès.

                                                    



València, 18 de novembre
Benvolguts empresaris:

Ens dirigim a vostès per convidar-los a les Jornades en Ciència i Enginyeria d'Aliments que tindran lloc a la Universitat Politècnica de València durant els dies 15 al 17 de desembre.

Les mateixes estan organitzades per l'Institut d'Enginyeria d'Aliments per al Desenvolupament i el Departament de Tecnologia d'Aliments i comptaran amb la presència confirmada de diverses personalitats del món empresarial, científic i de l'administració,  vinculades al sector alimentari.

Les JORNADES es plantegen amb l'objectiu fonamental de fomentar la relació universitat-empresa, establint àmbits de trobada i contactes per a futures col·laboracions.

La inscripció és gratuïta i es pot realitzar directament a la pàgina web:
http://www.cfp.upv.es/cfp/posei2/web/alumno/matriculaonline.jsp?cid=11652&hash=99429c19c71i934b9f4c9b48884a9i4a9i4a9i4d984f66&

El dia 17 de desembre tindran lloc dues taules rodones els temes de les quals seran "El paper del tecnòleg en la indústria alimentària" i "Tendències en el sector alimentari".
S'abordaran diversos temes com: la realitat i els desafiaments de la indústria alimentària valenciana, el màrqueting en la indústria alimentària, el desenvolupament de nous productes, els aliments genèticament modificats, l'obesitat com a epidèmia del segle XXI, la R+D+I en la indústria alimentària, els canals de distribució i la comercialització en el sector alimentari.
Per a això està prevista la participació d'empresaris i investigadors del sector.

Els dies 15 i 16 de desembre es presentaran treballs de recerca que es requereixen per a l'obtenció del títol de Master i Especialista Universitari Internacional en Ciència i Enginyeria d'Aliments i per al reconeixement de la suficiència investigadora dels doctorands. Aquests treballs estan relacionats amb l'enginyeria de processos i productes, amb la influència del processament en les propietats físiques i fisicoquímiques d'aliments, amb l'anàlisi i control de qualitat alimentaris i amb la influència del processament en les propietats químiques, bioquímiques i microestructurales dels aliments. Tot això aplicat als diferents sectors industrials: cárnicos, hortofrutícolas, productes del mar, làctics, begudes alcohòliques, sucs, fleca i brioixeria, etc.

No obstant això, pensem que seria interessant que també els dies 15 i 16 de desembre hi hagués participació de l'empresa per fer més productiu aquest fòrum de trobada.
En aquest sentit, ens agradaria comptar amb la vostra participació, per la qual cosa us demanem que ens comuniquin la vostra disponibilitat per assistir o no a les jornades i un possible tema que podries exposar, amb una durada aproximada de 15 a 20 minutos.

Esperem les vostres notícies, us saluda atentament:

Nuria Martínez Navarrete
IIAD
Sotsdirectora de l'Àrea de Formació de Postgrau

UNIVERSITAT POLITÈCNICA DE VALÈNCIA
Camí de Vera, s/n
46022 València

Telèfons de contacte: 96 387 9362
                                     96 387 7000/ 73676

E-mails: nmartin@tal.upv.es
             ursiepe@doctor.upv.es

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades